Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sunhouse etsii uutta arkkitehti-edustajaa Turun toimistollemme. Sunhouse on pieni, mutta arvostettu talotoimittaja, joka panostaa yksilölliseen arkkitehtisuunnitteluun ja korkealuokkaisiin rakennusmateriaaleihin. Noin 90 % Sunhouse taloista on arkkitehdin suunnittelemia. Sunhousella on 6 toimistoa ympäri Suomea. Tulet vastaamaan kaikista Länsi-Suomen asiakkaidemme talojen suunnittelusta. Turun toimisto sijaitsee hyvällä paikalla sataman ja linnan läheisyydessä. Sunhouse-edustajana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Turku myyjät ja kassahenkilöt Turku rakennussuunnittelu Turku muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arkkitehti-taloedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut SunHouse Talot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus