Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sunhouse etsii uutta arkkitehti-edustajaa Turun toimistollemme.

Sunhouse on pieni, mutta arvostettu talotoimittaja, joka panostaa yksilölliseen arkkitehtisuunnitteluun ja korkealuokkaisiin rakennusmateriaaleihin. Noin 90 % Sunhouse taloista on arkkitehdin suunnittelemia. Sunhousella on 6 toimistoa ympäri Suomea.
Tulet vastaamaan kaikista Länsi-Suomen asiakkaidemme talojen suunnittelusta. Turun toimisto sijaitsee hyvällä paikalla sataman ja linnan läheisyydessä.

Sunhouse-edustajana olet virallisesti yrittäjä, mutta sinuun suhtaudutaan kuin työkaveriin. Saat siis sekä yrittäjän vapauden että työyhteisön hyödyt. Teet itsenäistä työtä, jonka runkona on valmis konsepti, hyvät työkalut, valmis asiakaskunta sekä jatkuva koulutus myyntityöhösi.
Asiakkaat hankitaan puolestasi, joten myyntityö on lähinnä asiakaspalvelua. Suunnittelet arkkitehtuuriltaan moderneja ja käytännöllisiä pientaloja asiakkaan toiveiden mukaisesti, talon rakennusmateriaalien valitseminen ja myyminen on tähän luonnollinen jatke ja sinulle mahdollisuus houkutteleviin tuloihin.

Voit olla vastavalmistunut tai kokenut arkkitehti. Meille on pääasia, että haluat suunnitella upeita puutaloja, jaksat panostaa yksityiskohtiin, innostut suoraselkäisestä bisneksestä ja ymmärrät mitä asiakkaiden hyvä palveleminen tarkoittaa.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai lähetä suoraan sähköpostilla hakemuksesi, etunimi.sukunimi@sunhouse.fi:

Kalle Oikari (0400 713 606)
Erkka Malkavaara (0400 476 175)

Web-osoite: http://sunhouse.fi Työnantaja: SunHouse Talot Oy Sijainti: Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Kalle Oikari 0400 713 606 kalle.oikari(at)sunhouse.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arkkitehti-taloedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut SunHouse Talot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa