Duunitori suosittelee
Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sunhouse etsii uutta arkkitehti-edustajaa Turun toimistollemme. Sunhouse on pieni, mutta arvostettu talotoimittaja, joka panostaa yksilölliseen arkkitehtisuunnitteluun ja korkealuokkaisiin rakennusmateriaaleihin. Noin 90 % Sunhouse taloista on arkkitehdin suunnittelemia. Sunhousella on 6 toimistoa ympäri Suomea. Tulet vastaamaan kaikista Länsi-Suomen asiakkaidemme talojen suunnittelusta. Turun toimisto sijaitsee hyvällä paikalla sataman ja linnan läheisyydessä. Sunhouse-edustajana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Turku muut myymälätehtävät Turku myyjät ja kassahenkilöt Turku rakennussuunnittelu Turku myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt rakennussuunnittelu Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arkkitehti-taloedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut SunHouse Talot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa