Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Kajaani

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reippaita ja itsenäiseen työskentelyyn tottuneita siivoojia sairaalakohteeseemme Turkuun keskeytymättömään 3-vuorotyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on vuorotyötä, joka sisältää aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä. Siivooja työskentelee Arkean osaavassa ja kehittyvässä siivouspalvelussa. Vastaamme noin 600 000 neliön puhtauspalveluista Lounais-Suomen alueella yli 300 ammattilaisen voimin. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Turku siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Arkea Oy Y-tunnus 2443151-8 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Katerinki, Turun Seudun Kiinteistöpalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Arkea Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus