Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme reippaita ja itsenäiseen työskentelyyn tottuneita siivoojia sairaalakohteeseemme Turkuun keskeytymättömään 3-vuorotyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on vuorotyötä, joka sisältää aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä.

Siivooja työskentelee Arkean osaavassa ja kehittyvässä siivouspalvelussa. Vastaamme noin 600 000 neliön puhtauspalveluista Lounais-Suomen alueella yli 300 ammattilaisen voimin. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Työkohteitamme ovat mm. sairaalat, hyvinvointilaitokset, koulut ja kulttuurikohteet.

Työ on ylläpitosiivousta sairaalaympäristössä, joten työhön sisältyy myös välitön asiakaspalvelu. Haemme erityisesti ammattilaisia. Odotamme sinulta tehokkuutta ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Laitoshuoltajan ammattitutkinto sekä aiempi kokemus sairaalasiivouksesta ja vuorotyöstä katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen ja koulutuksen oman vastuualueesi työtehtäviin, kilpailukykyisen AVAINTA TES:n mukaisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua työssäsi.
Tervetuloa dynaamiseen joukkoomme! Hae tehtävää sähköisesti.

Web-osoite: http://www.arkea.fi Työnantaja: Arkea Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen, milla.aaltonen@arkea.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118086/fi_FI Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Arkea Oy Y-tunnus 2443151-8 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Katerinki, Turun Seudun Kiinteistöpalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

51 658 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

2 593 000 € 24 %

Henkilöstö

1 107 86

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Arkea Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa