Duunitori suosittelee
Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Toimimme asiakkaan arjessa mm. terveydenhuollon toimipisteissä, oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä kulttuurikohteissa. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille yli 300 ammattilaisen voimin. Kohteemme sijaitsevat Lounais-Suomessa.

Haemme ammattitaitoista siivoojaa varahenkilöstöön. Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Työaika vaihtelee aamukuuden ja iltayhdeksän välillä siten, että joka toinen viikko on aamuvuoro ja joka toinen viikko on iltavuoro. Varahenkilö sijaistaa Arkean eri kohteissa äkillisiä poissaoloja paikaten. Mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Kokemus vaihtelevasta työympäristöstä sekä laitoshuoltajan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä alaa keskimääräistä paremman palkan, AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Web-osoite: http://www.arkea.fi Työnantaja: Arkea Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen, milla.aaltonen@arkea.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117805/fi_FI Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Arkea Oy Y-tunnus 2443151-8 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Katerinki, Turun Seudun Kiinteistöpalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

51 658 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

2 593 000 € 24 %

Henkilöstö

1 107 86

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Arkea Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa