Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Controller, kiinteistöcontroller

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme reipasta siivoojaa Paimion kohteisiimme keikkaluontoisiin tehtäviin.

Siivooja työskentelee Arkean osaavassa ja kehittyvässä siivouspalvelussa. Vastaamme noin 600 000 neliön puhtauspalveluista Turun alueella yli 300 ammattilaisen voimin. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Kohteemme sijaitsevat Lounais-Suomessa.Työkohteitamme ovat mm. sairaalat, hyvinvointilaitokset, koulut ja kulttuurikohteet.

Haemme osaavaa siivoojaa. Tehtävä sisältää ylläpitosiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä sijoittuen aamukuuden ja iltayhdeksän välille.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Laitoshuoltajan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä alaa keskimääräistä paremman palkan AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Web-osoite: http://www.arkea.fi Työnantaja: Arkea Oy Sijainti: 21530 PAIMIO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen, milla.aaltonen@arkea.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21530 PAIMIO

Yritystiedot

Toiminimi Arkea Oy Y-tunnus 2443151-8 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Katerinki, Turun Seudun Kiinteistöpalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

51 658 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

2 593 000 € 24 %

Henkilöstö

1 107 86

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Arkea Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21530 - Paimio , osoitteessa 21530 PAIMIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa