Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Arkean Kiinteistönhoitopalvelu tuottaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaalle kiinteistön huolto-, ylläpito- sekä käyttäjäpalveluita. Vastaamme päivittäin yli 300 kiinteistön huolto- ja ylläpitotoiminnoista 150 ammattitaitoisen työntekijän voimin.

Toimintamme laajetessa haemme vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja yhteistyötaitoista

KIINTEISTÖNHOIDON PALVELUOHJAAJAA
Turun alueelle.

Olennaisimpiin työtehtäviisi kuuluu kiinteistönhoidon palveluesimiehen oikeana kätenä toimiminen, kenttähenkilöstön organisointi ja työvuorosuunnittelussa avustaminen, laadun ja työturvallisuuden varmistaminen asiakaskohteissa sekä myös monipuolisia kiinteistönhoidon huoltotehtäviä sekä ulkoaluetyötä.

Olet asiakaspalveluhenkinen, omaat positiivisen asenteen ja sinulla on hyvä kiinteistöntekniikan tuntemus.

Arvostamme kiinteistönhoidon erikoisammattitutkintoa, työnohjaajakoulutusta tai vastaavaa kokemusta joko
palveluohjaajana tai tiiminvetäjänä toimimisesta. Työtehtävissä tarvitset myös vähintään perustason ATK-taidot.Työtä olet valmis tekemään päivävuorossa, mutta myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työtehtävien hoidossa tarvitset ajokortin.

Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Web-osoite: http://www.arkea.fi Työnantaja: Arkea Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118793/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Arkea Oy Y-tunnus 2443151-8 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Katerinki, Turun Seudun Kiinteistöpalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

51 658 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

2 593 000 € 24 %

Henkilöstö

1 107 86

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Arkea Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa