Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Arkean Kiinteistönhoitopalvelu tuottaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaalle kiinteistön huolto-, ylläpito- sekä käyttäjäpalveluita. Vastaamme päivittäin yli 300 kiinteistön huolto- ja ylläpitotoiminnoista 150 ammattitaitoisen työntekijän voimin. Toimintamme laajetessa haemme vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta ja ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Turun alueelle. Työtehtäviin kuuluu monipuolisia kiinteistönhoidon huoltotehtäviä, vikailmoitusten vastaanottoa ja hoitamista sekä ulkoaluetyötä. Olet asiakaspalveluhenkinen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Turku kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Turku isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Arkea Oy Y-tunnus 2443151-8 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Katerinki, Turun Seudun Kiinteistöpalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Arkea Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa