Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Arkean Kiinteistönhoitopalvelu tuottaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaalle kiinteistön huolto-, ylläpito- sekä käyttäjäpalveluita. Vastaamme päivittäin yli 300 kiinteistön huolto- ja ylläpitotoiminnoista 150 ammattitaitoisen työntekijän voimin.

Toimintamme laajetessa haemme vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta ja ammattitaitoista

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Turun alueelle. Työtehtäviin kuuluu monipuolisia kiinteistönhoidon huoltotehtäviä, vikailmoitusten vastaanottoa ja hoitamista sekä ulkoaluetyötä.

Olet asiakaspalveluhenkinen, omaat positiivisen asenteen ja olet jo kouluttautunut kiinteistönhoitoalalla. Arvostamme kiinteistönhoidon ammattitutkintoa sekä työkoneiden ajotaitoa. Huoltokirjan päivittäinen käyttö kuuluu
kiinteistönhoitajan perustehtäviin, joten omaat myös vähintään perustason ATK-taidot. Työtä olet valmis tekemään päivävuorossa, mutta myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työtehtävien hoidossa tarvitset ajokortin.

Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Web-osoite: http://www.arkea.fi Työnantaja: Arkea Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen, milla.aaltonen@arkea.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Arkea Oy Y-tunnus 2443151-8 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Katerinki, Turun Seudun Kiinteistöpalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

51 658 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

2 593 000 € 24 %

Henkilöstö

1 107 86

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Arkea Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa