Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Anticimex Oy on tuhoeläinhallinnan, rakennetun ympäristön ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa pörssiyhtiö EQT:n omistamaa Anticimex -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin tuhoeläinhallinnan ja elintarvikehygienian yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Suomessa teemme vuodessa yli 40 000 asiakaskäyntiä. Tutustu meihin tarkemmin osoit-teessa www.anticimex.fi.

Haemme Anticimex Oy:lle Turkuun

TALOTARKASTAJAA

toteuttamaan uutta pientaloasujille tarkoitettua palvelua, jonka tarkoitus on auttaa asunnon omistajia pitämään parempaa huolta kodistaan ja auttaa ennaltaehkäisemään vahinkoja. Talotarkastajana tarkastat monipuolisesti asunnon eri osien toimivuutta ja kuntoa ja arvioit mahdollisia huoltotarpeita sekä annat riskiarvioita. Kiinnität huomiota muun muassa seuraaviin asioihin: rakennuksen kosteudenhallinta, siihen liittyvien rakennusosien kunto, ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmät, vesi-, viemäri- ja sähköjärjestelmät sekä muun muassa hormit ja tulisijat. Lisäksi voit arvioida paloturvallisuutta, lapsiturvallisuutta ynnä muita vastaavia seikkoja asiakkaan tarpeen mukaan.

Odotamme sinulta kykyä hahmottaa omakotitalo kokonaisuutena, perustietoja pientalojen yleisimmistä raken-teista ja ymmärrystä rakennuksiin kohdistuvista mahdollisista kosteusrasitustekijöistä (esim. sade-ja pintave-det, maakosteus, märkätilojen puutteet/riskit) sekä vedeneristeistä ja vesikalusteiden kunnosta. Eduksesi on osaaminen talotekniikasta ja kiinteistöhuollosta. Koulutusta enemmän arvostamme käytännön rakennusalan työkokemusta. Tehtävään sopiva tausta on esimerkiksi henkilöllä, jolla on noin viiden vuoden kokemus pientalojen rakentamisesta ja rakennusalan ammatillinen perustutkinto.

Talotarkastajan työ on liikkuvaa, kentällä tapahtuvaa työtä, mikä vaatii tarkastajalta organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vietät suurimman osan työpäivästä asiakkaiden kodeissa asukkaiden ollessa paikal-la. Painotammekin rekrytoinnissa teknisen osaamisen ohella erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä sosiaa-lisia taitoja ja asiakasta kunnioittavaa käytöstä. Edellytämme tietokoneen käytön perustaitoja ja äidinkielen tasoista suomen kielen taitoa. Tarvitset työssäsi myös ajokorttia.

Tarjoamme antoisan, vaihtelevan ja käytännönläheisen työn, jossa pääset mukaan toteuttamaan Suomessa uudenlaista palvelua. Toivoisimme, että aloittaisit työssä mahdollisimman pian, viimeistään joulukuun alkupuolella. Kyseessä on arkisin tapahtuva päivätyö ja henkilöt palkataan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Anticimexille.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.10.2016 mennessä täyttämällä hakulomakkeemme osoitteessa www.raukola.fi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Arja Raukola Oy:n rekrytointikonsultti Jasmiina Karvinen p. 0400 503 754 tai jasmiina.karvinen@raukola.fi.

Web-osoite: http://www.raukola.fi Työnantaja: Arja Raukola Oy Sijainti: 20520 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: viimeistään joulukuun alussa Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Arja Raukola Oy:n rekrytointikonsultti Jasmiina Karvinen p. 0400 503 754 tai jasmiina.karvinen@raukola.fi. Hakemukset: http://www.raukola.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20520 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Arja Raukola Oy Y-tunnus 0581941-0 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Toimistotekijät, A1 Business Service, Raukola Industria

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 878 000 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

54 000 € 145 %

Henkilöstö

45 -6

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talotarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Arja Raukola Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20520 - Turku , osoitteessa 20520 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa