Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Anticimex Oy on tuhoeläinhallinnan, rakennetun ympäristön ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa pörssiyhtiö EQT:n omistamaa Anticimex -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin tuhoeläinhallinnan ja elintarvike-hygienian yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Suomessa teemme vuodessa yli 40 000 asiakaskäyntiä. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.anticimex.fi.

Haemme Anticimex Oy:lle Lappiin

TALOTARKASTAJAA / TUHOELÄINTEKNIKKOA

Työ jakaantuu toimenkuvien välillä melko tasaisesti, mutta talotarkastuksia on hiukan tuhoeläinteknikon töitä enemmän. Työskentelyalueenasi on Lapin maakunta, joten odotamme sinulta matkustusvalmiutta.

Talotarkastus on Anticimexin uusi palvelu, joka on suunnattu pientaloasujille. Palvelun tarkoituksena on auttaa asunnon omistajia pitämään parempaa huolta kodistaan ja auttaa ennaltaehkäisemään vahinkoja. Talotarkastajana tarkastat monipuolisesti asunnon eri osien toimivuutta ja kuntoa ja arvioit mahdollisia huoltotarpeita sekä annat riskiarvioita. Kiinnität huomiota muun muassa seuraaviin asioihin: rakennuksen kosteudenhallinta, siihen liittyvien rakennusosien kunto, ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmät, vesi-, viemäri- ja sähköjärjestelmät sekä muun muassa hormit ja tulisijat. Tuhoeläintorjuntatehtävät pitävät puolestaan sisällään monipuolisia tarkastus- ja tuhoeläintorjuntatehtäviä yritys- ja yksityisasiakkaiden parissa.

Odotamme sinulta kykyä hahmottaa omakotitalo kokonaisuutena, perustietoja pientalojen yleisimmistä raken-teista ja ymmärrystä rakennuksiin kohdistuvista mahdollisista kosteusrasitustekijöistä (esim. sade-ja pintavedet, maakosteus, märkätilojen puutteet/riskit) sekä vedeneristeistä ja vesikalusteiden kunnosta. Eduksesi on osaaminen talotekniikasta ja kiinteistöhuollosta. Tehtävään sopiva tausta on esimerkiksi henkilöllä, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus pientalojen rakentamisesta ja rakennusalan ammatillinen perustutkinto. Koulutusta enemmän arvostamme käytännön rakennusalan työkokemusta.

Työsi tapahtuu kentällä, mikä vaatii työntekijältä organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vietät suurimman osan työpäivästä asiakkaiden parissa. Painotammekin rekrytoinnissa teknisen osaamisen ohella erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakasta kunnioittavaa käytöstä. Edellytämme tietokoneen käytön perustaitoja ja äidinkielen tasoista suomen kielen taitoa. Tarvitset työssäsi myös ajokorttia.

Tarjoamme antoisan, vaihtelevan ja käytännönläheisen työn, jossa pääset mukaan toteuttamaan Suomessa uudenlaista palvelua. Kyseessä on arkisin tapahtuva päivätyö, mutta odotamme valmiutta ilta- ja viikonloppu-työskentelyyn tarvittaessa. Työntekijä palkataan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Anticimexille.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.10.2016 mennessä täyttämällä hakulomakkeemme osoitteessa www.raukola.fi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Arja Raukola Oy:n rekrytointikonsultti Jasmiina Karvinen puh. 0400 503 754 tai sähköpostitse jasmiina.karvinen@raukola.fi

Web-osoite: http://www.raukola.fi Työnantaja: Arja Raukola Oy Sijainti: 96500 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: joulukuun ensimmäisellä viikolla Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Arja Raukola Oy:n rekrytointikonsultti Jasmiina Karvinen puh. 0400 503 754 tai sähköpostitse jasmiina.karvinen@raukola.fi Hakemukset: http://www.raukola.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96500 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Arja Raukola Oy Y-tunnus 0581941-0 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Toimistotekijät, A1 Business Service, Raukola Industria

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 878 000 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

54 000 € 145 %

Henkilöstö

45 -6

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talotarkastaja / tuholaisteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Arja Raukola Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96500 - Rovaniemi , osoitteessa 96500 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa