Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ecosir Group on logistiikka- ja terveysteknologia-alan johtava toimija Euroopassa. Sillä on alasta yli 25 vuoden kokemus ja se on yksi vanhimmista alalla toimivista yrityksistä. Se on merkittävä toimija erityisesti Health care toimialalla kiinteistöjen sivuvirtojen (pyykki ja jätejakeet ja pyykki), ja siten kiinteistölogistiikan järjestelmien siirtoratkaisuissa.

Ecosir Groupin toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Kuopiossa. Yhtiön toiminta on kasvussa ja erityisesti alansa Health Care -alueen asiantuntijana. Yhtiö työllistää partneriverkostonsa kautta noin 150 henkilöä. www.ecosir.com ja www.hygienichospital.com

Referenssejä löytyy kaikista suurista ja keskisuurista Health Care kohteista kuten sairaalat, terveyskeskukset, vanhusten hoivalaitokset sekä sairaaloiden ravintokeskukset.

Haemme Ecosir Groupille Espoon toimipisteeseen

SALES MANAGERIA

vahvistamaan myyntitiimiämme ja vastaamaan oman alueen myynnistä EU:ssa (pl. Skandinavia) ja osassa Aasian markkinoita.

Päätehtävät ovat:
- Vastuu myyntituloksesta ja markkinointitoimenpiteistä kyseisillä alueilla
- Edustaja /jälleenmyyntiverkoston etsiminen, palvelu, kehittäminen ja ylläpitäminen

Haettavan henkilön koulutus voi olla joko kaupallinen tai tekninen tai näiden yhdistelmä.

Odotamme useamman vuoden käytännön työkokemusta ja näyttöjä tuloksista teknisten järjestelmien ja/tai projektituotteiden myynnistä myös kansainvälisillä markkinoilla. Olet ajan hermolla ja tunnet nykypäivän megatrendit sekä digitaalisten teknologioiden mahdollisuudet. Kokemus korkean teknologian projekteista sekä isojen asiakkuuksien hankinnasta ja sopimustekniikasta on välttämätön. Eduksi katsomme health care-, LVI- tai rakennusteollisuuden järjestelmäprojektiosaamisen.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti englanninkielellä ja hallitset hyvin MS Office -ohjelmat ja rakennusten AutoCad kuvien luentaa.

Luonteeltasi toivomme sinun olevan sosiaalisesti taitava tiimipelaaja, joka ei pienestä hätkähdä.
Sytyt haasteista ja jaksat sinnikkäästi tehdä töitä tulosten saavuttamiseksi. Sinua motivoi onnistuminen ja kaupanteko.

Tarjoamme:
Mielenkiintoisen näköalapaikan alan markkinajohtajan palveluksessa. Pääset kehittämään toimialaa ja edustamaan laadukkaita järjestelmäprojekteja yhdessä nykyisen myyntiteamin kanssa kansainvälisillä markkinoilla ja kehittymään oman alasi asiantuntijana hyödyntäen yrityksen huippuosaamisen. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka ja myyntiprovisiot. Työ edellyttää matkustusta n. 60-80 pvää/vuosi.

Toimi pian ja lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään 24.10.2016 mennessä osoitteella www.raukola.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Lisätiedot:
Arja Raukola Oy, Aluepäällikkö Eeva-Maija Hiekkataipale p. 0400 710141,
eeva-maija.hiekkataipale@raukola.fi.

Web-osoite: http://www.raukola.fi Työnantaja: Arja Raukola Oy Sijainti: Hämeenkatu 15A, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arja Raukola Oy, Aluepäällikkö Eeva-Maija Hiekkataipale p. 0400 710141, eeva-maija.hiekkataipale@raukola.fi. Hakemukset: http://www.raukola.fi/sales-manager Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenkatu 15A, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Arja Raukola Oy Y-tunnus 0581941-0 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Toimistotekijät, A1 Business Service, Raukola Industria

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 878 000 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

54 000 € 145 %

Henkilöstö

45 -6

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sales Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Arja Raukola Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hämeenkatu 15A, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa