Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Arja Raukola Oy on henkilöstöpalvelualalla yli kolmekymmentä vuotta toiminut suomalainen perheyritys. Olemme erikoistuneet toimihenkilöiden suorarekrytointiin ja henkilöstövuokraukseen. Toimimme valtakunnallisesti, toimistomme sijaitsevat Helsingin ja Tampereen ydinkeskustoissa. Etsimme kasvavaan tiimiimme bisnesorientoitunutta TYÖPSYKOLOGIA Helsinkiin. Oletko diginatiivi? Kiinnostaako sinua rekrytointiprosessien laadukas kehittäminen? Haluatko ottaa haasteen vastaan ja löytää työntekijän ja työpaikan välille perfect matchin? ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Helsinki psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Arja Raukola Oy Y-tunnus 0581941-0 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Toimistotekijät, A1 Business Service, Raukola Industria

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bisnespsykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Arja Raukola Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus