Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Koulutustoimintamme kasvaessa haemme kouluttajia Pirkanmaalla toteutettaviin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen mukaisiin koulutuksiin vuosille 2017-2019. Toteutettavat palvelut ovat julkisen hankintamenettelyn piirissä ja hankintapäätöksistä riippuvaisia.

Työtehtävät: Työhön sisältyy suomen kielen ja viestinnän sekä työelämä- ja yhteiskuntataitojen koulutusta. Lisäksi tehtäviin kuuluvat koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä raportointi.

Työkokemus: Vähintään vuoden mittainen kokemus aikuisten maahanmuuttajien kouluttamisesta. Lisäksi kokemus muusta maahanmuuttajatyöstä sekä opetustyöstä katsotaan eduksi.

Koulutus: Ylempi korkeakoulutututkinto (FM, suomen kieli tai kirjallisuus tai S2 kieli tai YTM tai KM) ja opettajan pedagoginen pätevyys. S2-pätevyys, erityisopettajan pätevyys, näyttötutkintomestarin koulutus tai muu lisäkoulutus katsotaan eduksi.

Paikkakunnat: Tampere, Sastamala, Punkalaidun, Mänttä-Vilppula. Merkitse hakemukseesi millä paikkakunnilla olet valmis työskentelemään.

Ammatillinen ja verkkokouluttaja: Tarvitsemme lisäksi kouluttajia, joilla on jonkin ammattilalan (sosiaali- ja terveysala, teknologia-alat ml. logistiikka, rakennusala, palvelualat sekä yrittäjyys) kouluttajapätevyys sekä opetus- ja työkokemusta ko. alalta. Samoin meitä kiinnostaa verkko-opetuskokemusta omaavat kouluttajat. Merkitse hakemukseesi, jos sinulla on jotain edellämainittua osaamista tai pätevyyksiä.

Odotamme hakijalta valmiutta itsenäiseen koulutustyöhön.

Lisätietoja: Antti Kansanen, 050 441 1681

Työnantaja: Arffman Consulting Oy, perustettu vuonna 1993. Työllistämme noin 100 aikuiskoulutuksen asiantuntijaa eri puolilla Suomea. Yrityksemme laatujärjestelmä on ollut ISO 9001 sertifioitu vuodesta 2005 lähtien.

Web-osoite: http://www.arfcon.fi Työnantaja: ARFFMAN CONSULTING OY Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 2017 alku Yhteystiedot: Antti Kansanen, 050 441 1681 Hakemukset: https://arfcon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jid=332 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Arffman Consulting Oy Y-tunnus 2060633-3 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 771 000 € 62 %

Liiketoiminnan tulos

207 000 € 53 %

Liikevoitto-%

4 % -20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotoutumiskouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut ARFFMAN CONSULTING OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa