Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Koulutustoimintamme kasvaessa haemme kouluttajia Etelä-Savon alueella toteutettaviin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman mukaisiin koulutuksiin vuodelle 2017.

Työtehtävät: Haemme sekä suomen kielen (S2-opetus) että työelämä- ja yhteiskuntataitojen kouluttajia. Työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja osaamisestasi riippuen työtehtäväsi voivat painottua enemmän S2-opetukseen tai työelämä- ja yhteiskuntataitojen opetukseen.

Lisäksi tehtäviin kuuluvat koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä raportointi. Kirjoita hakemukseesi mitä osa-alueita olet valmis kouluttamaan.

Paikkakunnat: Savonlinna. Ehkä myös Heinävesi, Enonkoski, Rantasalmi ja/tai Sulkava

Merkitse hakemukseesi millä paikkakunnilla pystyt toimimaan kouluttajana. Mahdollisuus toimia usealla tai kaikilla alueilla katsotaan eduksi.

Työkokemus, S2-opetus: Kokemusta aikuisten maahanmuuttajien suomen kielen opettamisesta yli viisi vuotta. Myös muu maahanmuuttajiin liittyvä työkokemus ja muu opettaja-/kouluttajakokemus katsotaan eduksi. Lisäksi mielellään kehittämistyökokemus: "kokemusta aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukseen, maahanmuuttajien ammatilliseen koulutukseen tai maahanmuuttajien työllistymiseen liittyvästä kansallisesta tai kansainvälisestä kehittämistyöstä vähintään yhdessä kehittämishankkeessa edellisen 10 vuoden ajalta."

Koulutus, S2-opetus: S2-opettajan pätevyys. Erityisopettajan pätevyys ja näyttötutkintomestarin koulutus katsotaan eduksi.

Työkokemus, työelämä- ja yhteiskuntataitojen opetus: Vähintään viisi vuotta työkokemusta aikuisten maahanmuuttajien työelämä- ja yhteiskuntataitojen opettamisesta tai aikuisten maahanmuuttajien ohjaamisesta työelämään tai opintoihin. Myös muu opetusalan työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi mielellään kehittämistyökokemus: "kokemusta aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukseen, maahanmuuttajien ammatilliseen koulutukseen tai maahanmuuttajien työllistymiseen liittyvästä kansallisesta tai kansainvälisestä kehittämistyöstä vähintään yhdessä kehittämishankkeessa edellisen 10 vuoden ajalta."

Koulutus, työelämä- ja yhteiskuntataitojen opetus: Ylempi korkeakoulututkinto (esim. KM tai YTM) ja opettajan pedagoginen pätevyys. Erityisopettajan, opinto-ohjaajan ja näyttötutkintomestarin koulutus katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta valmiutta itsenäiseen koulutustyöhön.

Työnantaja: Arffman Consulting Oy, perustettu vuonna 1993. Työllistämme noin 100 aikuiskoulutuksen asiantuntijaa eri puolilla Suomea. Yrityksemme laatujärjestelmä on ollut ISO 9001 sertifioitu vuodesta 2005 lähtien.

Web-osoite: http://www.arfcon.fi Työnantaja: ARFFMAN CONSULTING OY Sijainti: 58175 ENONKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 2017 alku Yhteystiedot: 18.-19.10. ja 24.-26.10. Antti Ryynänen, 044 558 9820 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 58175 ENONKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Arffman Consulting Oy Y-tunnus 2060633-3 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 771 000 € 62 %

Liiketoiminnan tulos

207 000 € 53 %

Liikevoitto-%

4 % -20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotoutumiskouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut ARFFMAN CONSULTING OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 58175 - Enonkoski , osoitteessa 58175 ENONKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa