Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Koulutustoimintamme kasvaessa haemme tuntikouluttajia Pirkanmaalla toteutettaviin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen mukaisten koulutuksien ammatillisiin osioihin vuosille 2017-2019. Toteutettavat palvelut ovat julkisen hankintamenettelyn piirissä ja hankintapäätöksistä riippuvaisia. Työtehtävät: Ammattiaineiden ja -sanaston opettaminen kohtalaisen suomen kielen taidon jo saavuttaneille aikuisille maahanmuuttajille. Lisäksi tehtäviin kuuluvat koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä raportointi. Työkokemus: Vähintään vuoden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Arffman Consulting Oy Y-tunnus 2060633-3 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ammatillinen tuntikouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut ARFFMAN CONSULTING OY. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa