Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme on innovatiivisiin markkinointiratkaisuihin erikoistunut mediatoimisto. Asiakasyrityksemme on etsii hyvillä vuorovaikutustaidoilla omaavia henkilöitä digitaalisten markkinointiratkaisuiden yritysmyyntiin. Tartu siis tilaisuuteen työskennellä inspiroivassa työympäristössä, jossa ratkaisumyyjillä ovat ehdottomasti markkinoiden parhaimmat ja myyvimmät tuotteet portfoliossaan, joten kilpailu ei ole esteenä hyvän tulotason saavuttamiseksi. Ainutlaatuisen markkinointikonseptin avulla tavoitetaan yritysasiakkaidemme haluamat kohderyhmät satojen tuhansien Display ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tampere markkinointi Tampere myyjät ja kassahenkilöt Tampere media Tampere myyntialan tehtävät Tampere myyjät ja kassahenkilöt markkinointi myyjät ja kassahenkilöt media myyntialan tehtävät Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Arena Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2518973-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digitaalisen Yritysmarkkinoinnin Ratkaisumyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Arena Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa