Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme on innovatiivisiin markkinointiratkaisuihin erikoistunut mediatoimisto. Asiakasyrityksemme on etsii hyvillä vuorovaikutustaidoilla omaavia henkilöitä digitaalisten markkinointiratkaisuiden yritysmyyntiin. Tartu siis tilaisuuteen työskennellä inspiroivassa työympäristössä, jossa ratkaisumyyjillä ovat ehdottomasti markkinoiden parhaimmat ja myyvimmät tuotteet portfoliossaan, joten kilpailu ei ole esteenä hyvän tulotason saavuttamiseksi. Ainutlaatuisen markkinointikonseptin avulla tavoitetaan yritysasiakkaidemme haluamat kohderyhmät satojen tuhansien Display ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki media Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki markkinointi myyjät ja kassahenkilöt media myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Arena Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2518973-5 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Mobiilimarkkinointi Voima, Arena Staff

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digitaalisen Yritysmarkkinoinnin Ratkaisumyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Arena Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus