Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakasyrityksemme on innovatiivisiin markkinointiratkaisuihin erikoistunut mediatoimisto.

Asiakasyrityksemme on etsii hyvillä vuorovaikutustaidoilla omaavia henkilöitä digitaalisten markkinointiratkaisuiden yritysmyyntiin.

Tartu siis tilaisuuteen työskennellä inspiroivassa työympäristössä, jossa ratkaisumyyjillä ovat ehdottomasti markkinoiden parhaimmat ja myyvimmät tuotteet portfoliossaan, joten kilpailu ei ole esteenä hyvän tulotason saavuttamiseksi.

Ainutlaatuisen markkinointikonseptin avulla tavoitetaan yritysasiakkaidemme haluamat kohderyhmät satojen tuhansien Display verkko- ja mobiilisivujen, sosiaalisten kanavien avulla (esim. Instagram, Facebook), merkittävimpien hakukoneiden, (esim. Google ja Bing) sekä älypuhelinsovellusten kautta Suomessa

Myyntineuvottelut ovat myönteisiä, ja neuvottelet myös jo entuudestaan ostaneiden yritysasiakkaidemme kanssa näkyvyyden uusimisesta tai mainosbudjetin kasvattamisesta. Tämä tekee myyjiemme työnkuvasta tuloksellisesti palkitsevaa.

ASIAKASYRITYKSEMME TOIVOO SINULTA:

Voit siis olla etsimämme ratkaisumyyjä, jos ala kiinnostaa sinua tai haluat vaihtaa nykyisen työsi parempipalkkaiseen toimenkuvaan. Työ edellyttää kuitenkin hyviä vuorovaikutustaitoja ja myyntihenkistä asennetta lopullista ostopäätöstä varten. Osaat myös kuunnella asiakasta ja kertoa tuotteidesi vahvuudet. Kaipaat haasteita ja haluat elämässäsi eteenpäin. Olet myös valmis sitoutumaan yrityksemme asettamiin tavoitteisiin.

Koulutamme henkilöstömme perusteellisesti työtehtävään ja tuotteisiin ennen varsinaista myyntityötä, ja lisäoppia saat jatkokoulutusten kautta. Olemme aina tukenasi kohti myyntimenestystä.

Työpaikka sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa, joka tarjoaa hyvät joukkoliikennemahdollisuudet.

Palkkaus koostuu turvallisesta takuupalkasta ja myyntiprovisioista, jotka takaavat media-ammattilaisen palkkauksen. Meille yrityksenä on tärkeätä luoda ratkaisumyyjillemme viihtyisä, kannustava ja tuloshakuinen ilmapiiri. Myyjät ovat yrityksemme kantava voimavara, joista pidämme hyvää huolta.

Lisäkannustimina toimivat myös ylimääräiset lomat, lyhennetty työviikko sekä erilaiset myynti- ja vuosipalkinnot. Kulttuuri- ja liikuntaedut ja kuntoklubi kuuluvat jokaisen työntekijämme perusetuisuuksiin.

Lähetä työhakemuksesi sähköpostitse, jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä!

Web-osoite: http://www.arenastaff.fi Työnantaja: Arena Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaisesti Yhteystiedot: helsinki@arenastaff.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Arena Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2518973-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

21 000 € 250 %

Liiketoiminnan tulos

0 € 100 %

Henkilöstö

1 1

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digitaalisen Yritysmarkkinoinnin Ratkaisumyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Arena Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa