Duunitori suosittelee
Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Arena Center Oy on yksityinen vapaa-ajan-, liikunta- ja yrityspalveluita tuottava yritys Helsingin alueella. Painopisteemme on liikunta- ja vapaa-ajanpalveluissa monipuolisten urheilutilojen, viihdekeilahallin sekä tyylikkäiden kokous- ja saunatilojen puitteissa. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaillemme mm. liikuntavuoroja, erilaisia kokous-, viihde- ja tykypaketteja, keilausta sekä paljon erilaisia turnauksia, sarjoja ja leirejä.

Arena Center Oy hakee työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen ilta- ja viikonloppuvuoroihin Myllypuron, Hakaniemen ja Ruskeasuon toimipisteisiin. Etsimme tiimiimme asiakaspalveluhenkistä, oma-aloitteista ja positiivisesti ajattelevaa henkilöä, joka nauttii sporttisessa ympäristössä työskentelystä. Työtehtäviin kuuluu urheilukeskuksen vastaanottotyöt mm. asiakkaiden opastus, kahviotuotteiden valmistus, kahvion ja keilahallin myyntityöt, varausten hoitaminen, urheiluhallin ja oheistilojen järjestyksen ja siisteyden ylläpito. Anniskelukokemus katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.11.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen markus.rosas@arenacenter.fi. Huomioithan että edellytämme työntekijöiltämme 18 vuoden ikää. Tutustu yritykseemme nettisivuillamme www.arenacenter.fi

Web-osoite: http://www.arenacenter.fi Työnantaja: Arena Center Oy Sijainti: Alakiventie 2, 00920 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Markus Rosas markus.rosas@arenacenter.fi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Alakiventie 2, 00920 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Arena Center Oy Y-tunnus 0967717-3 Toimiala Urheilulaitosten toiminta Rinnakkaistoiminimet Suomen Business Sähly, Suomen Business Salibandy, Suomen Stadiliiga, AC Travel

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

5 087 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

534 000 € 83 %

Henkilöstö

52 -1

Liikevoitto-%

10 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Arena Center Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Alakiventie 2, 00920 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa