Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Are on yli 100-vuotias edistyksellinen ja palveleva talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet.

Palvelemme asiakkaitamme noin 3 000 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa ja tytäryhtiömme kautta Venäjällä Pietarissa. Are on suomalainen perheyritys ja osa Onvest-konsernia.

http://www.are.fi

Tarjoamme kiinteistöihin kokonaisvaltaisia älykkään ylläpidon, taloteknisten huoltojen ja korjausten sekä rakentamisen palveluja.

Haemme kiinteistöpalveluihin Vantaalle

Sähköasentajia (10)

Vastaat kiinteistöjen sähköasennuksista pääkaupunkiseudun asiakaskohteissamme.

Edellytämme sinulta sähköasentajan perus- tai ammattitutkintoa, sekä usean vuoden työkokemusta kiinteistöjen sähköjärjestelmien parissa. Asiakaspalveluhenkisyys sekä analyyttinen ajattelutapa ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen sekä hyvät yhteistyötaidot ovat välttämättömiä tehtävässä menestymisen kannalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Vilska, puh. 040 300 5719, ville.vilska@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 28.10.2016 mennessä www.are.fi/tyopaikat -sivun kautta.

Web-osoite: http://www.are.fi Työnantaja: Are Oy Sijainti: Kaivokselantie 9, 01610 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Vilska, puh. 040 300 5719, ville.vilska@are.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=52&did=21014&job_id=4896 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaivokselantie 9, 01610 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Are Oy Y-tunnus 0989493-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Ilmaexpertit, Aresys, Kaksoisputki, Putki-Sampo, Rakennus-Are, Airmec, Are Talotekniikka, Suomen Sähkötalo, Porvoon LVI-asennus, Kuopion Lämpöhuolto, Lohjan Vesi ja Lämpö, Kuopion Puhdasilma, Turun Rakennusputki, Sähköliike Tekno, Ylivieskan Putkiasennus, Oulun LVI-Ykkönen, Kajaanin LVI-Ykkönen, Jäähdytystaito, Wisepro, Tekmanni, Are Lining

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

169 709 270 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-836 318 € -119 %

Henkilöstö

1 191 76

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Are Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Kaivokselantie 9, 01610 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa