Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme kiinteistöpalveluihin Keravalle

Sähköasentajaa

Vastaat sähkö- ja teleasennuksista asiakaskohteissamme.

Edellytämme sinulta sähköasentajan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Omaat myös kärkimieskokemusta. Olet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteinen ja joustava työote ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 28.10.2016 mennessä www.are.fi/tyopaikat -sivun kautta.

Web-osoite: http://www.are.fi Työnantaja: Are Oy Sijainti: Hakakalliontie 7, 05460 HYVINKÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jukka Salo, puh. 0400 423 993, jukka.salo@are.fi. Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=52&did=21014&job_id=4915 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hakakalliontie 7, 05460 HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Are Oy Y-tunnus 0989493-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Ilmaexpertit, Aresys, Kaksoisputki, Putki-Sampo, Rakennus-Are, Airmec, Are Talotekniikka, Suomen Sähkötalo, Porvoon LVI-asennus, Kuopion Lämpöhuolto, Lohjan Vesi ja Lämpö, Kuopion Puhdasilma, Turun Rakennusputki, Sähköliike Tekno, Ylivieskan Putkiasennus, Oulun LVI-Ykkönen, Kajaanin LVI-Ykkönen, Jäähdytystaito, Wisepro, Tekmanni, Are Lining

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

169 709 270 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-836 318 € -119 %

Henkilöstö

1 191 76

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Are Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Hakakalliontie 7, 05460 HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa