Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kiinteistöpalveluihin Hyvinkäälle Järjestelmäasiantuntijaa Vastaat itsenäisesti paloilmoitinjärjestelmien asennus-, kytkentä- ja huoltotoimenpiteistä, sekä ohjelmoinnista ja testaustöistä. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. sähkö- tai teleasentaja, sekä noin viiden vuoden työkokemusta alalta. Sinulla on vankka tietotaito ja kokemus, hyvät tietotekniset valmiudet ja olet asiakaspalveluhenkinen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hyvinkää ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hyvinkää järjestelmähallinta ja tietohallinto Hyvinkää asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Are Oy Y-tunnus 0989493-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Ilmaexpertit, Aresys, Kaksoisputki, Putki-Sampo, Rakennus-Are, Airmec, Are Talotekniikka, Suomen Sähkötalo, Porvoon LVI-asennus, Kuopion Lämpöhuolto, Lohjan Vesi ja Lämpö, Kuopion Puhdasilma, Turun Rakennusputki, Sähköliike Tekno, Ylivieskan Putkiasennus, Oulun LVI-Ykkönen, Kajaanin LVI-Ykkönen, Jäähdytystaito, Wisepro, Tekmanni, Are Lining

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palo- ja turvajärjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Are Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus