Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Haemme kiinteistöpalveluihin Helsinkiin

Huoltomestaria

Vastaat pääkaupunkiseudun korkealaatuisimpien hotellien työnjohdollisista asioista ja johdat huoltomiestiimiä, joka on alansa paras. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat huoltojen laadunvarmistus.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään hotelliympäristössä. Lisäksi edellytämme talotekniikan laajaa ja monipuolista tuntemusta sekä voimassaolevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen ja sinulla on paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jouni Himanka, puh. 050 599 8576, jouni.himanka@are.fi.
Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 28.10.2016 mennessä www.are.fi/tyopaikat -sivun kautta.

Web-osoite: http://www.are.fi Työnantaja: Are Oy Sijainti: Fabianinkatu 8, 00130 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jouni Himanka, puh. 050 599 8576, jouni.himanka@are.fi. Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=52&did=21014&job_id=4849 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Fabianinkatu 8, 00130 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Are Oy Y-tunnus 0989493-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Ilmaexpertit, Aresys, Kaksoisputki, Putki-Sampo, Rakennus-Are, Airmec, Are Talotekniikka, Suomen Sähkötalo, Porvoon LVI-asennus, Kuopion Lämpöhuolto, Lohjan Vesi ja Lämpö, Kuopion Puhdasilma, Turun Rakennusputki, Sähköliike Tekno, Ylivieskan Putkiasennus, Oulun LVI-Ykkönen, Kajaanin LVI-Ykkönen, Jäähdytystaito, Wisepro, Tekmanni, Are Lining

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

169 709 270 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-836 318 € -119 %

Henkilöstö

1 191 76

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Are Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Fabianinkatu 8, 00130 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa