Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kiinteistöpalveluihin Helsinkiin Huoltomestaria Vastaat pääkaupunkiseudun korkealaatuisimpien hotellien työnjohdollisista asioista ja johdat huoltomiestiimiä, joka on alansa paras. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat huoltojen laadunvarmistus. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään hotelliympäristössä. Lisäksi edellytämme talotekniikan laajaa ja monipuolista tuntemusta sekä voimassaolevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Are Oy Y-tunnus 0989493-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Ilmaexpertit, Aresys, Kaksoisputki, Putki-Sampo, Rakennus-Are, Airmec, Are Talotekniikka, Suomen Sähkötalo, Porvoon LVI-asennus, Kuopion Lämpöhuolto, Lohjan Vesi ja Lämpö, Kuopion Puhdasilma, Turun Rakennusputki, Sähköliike Tekno, Ylivieskan Putkiasennus, Oulun LVI-Ykkönen, Kajaanin LVI-Ykkönen, Jäähdytystaito, Wisepro, Tekmanni, Are Lining

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Are Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus