Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Arctech Helsinki Shipyard Oy on arktiseen meriteknologiaan ja vaativiin erikoisaluksiin erikoistunut telakkayhtiö. Arctechilla on parhaillaan rakennettavana viisi jäätämurtavaa alusta ja tilauskanta ulottuu vuoden 2018 kevääseen. Helsingin telakka on alansa edelläkävijä, jolla on 150 vuoden kokemus laivanrakennuksesta. Yhtiön palveluksessa on n. 600 laivanrakentajaa. www.arctech.fi

Työnjohtaja kuljetus- ja nostotiimiin

Haemme joukkoomme Helsingin telakalle oma-aloitteista, hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot omaavaa työnjohtajaa johtamaan telakan kuljetus- ja nostotiimiä.

Kuljetus- ja nostotiimin työnjohtajana vastaat telakan sisäisistä lohkokuljetuksista ja nostoista, ja toimit lohkokuljetus- ja nostotyötiimin esimiehenä. Tiimissä on tällä hetkellä 16 ammattilaista.

Helsingin telakalla kuljetetaan ja nostetaan max. 500 tonnin laivalohkoja. Lohkojen kuljetukset suoritetaan lohkovaunuilla ja nostot tuotantohallien siltanostureilla sekä varustelulaiturin nostureilla.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa teknisen alan koulutusta, englanninkielen taitoa, kokemusta raskaiden kappaleiden nostosuunnitelmien teosta, nostoista ja kuljetuksista sekä esimiestehtävistä. Kokemus laiva-alasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän laiva-alan parhaimmalta näköalapaikalta, sekä mahdollisuuden kasvaa innostavan työyhteisön tuella oman osaamisalueesi huippuammattilaiseksi. Meillä näet laivan rakentuvan ensimmäisestä piirretystä viivasta asiakkaalle luovutetuksi alukseksi saakka.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://arctech.fi Työnantaja: Arctech Helsinki Shipyard Oy Sijainti: Laivakatu 1, 00150 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin rungonkoonnin osastopäällikkö Niko Rautiainen p. 045 677 1209 Hakemukset: http://www.arctech.fi/fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laivakatu 1, 00150 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Arctech Helsinki Shipyard Oy Y-tunnus 2366464-3 Toimiala Laivojen ja kelluvien rakenteiden rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

53 728 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

-26 488 000 € -9 %

Henkilöstö

448 36

Liikevoitto-%

-49 % -32 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja kuljetus- ja nostotiimiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Arctech Helsinki Shipyard Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Laivakatu 1, 00150 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa