Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Arctech Helsinki Shipyard Oy on arktiseen meriteknologiaan ja vaativiin erikoisaluksiin erikoistunut telakkayhtiö. Arctechilla on parhaillaan rakennettavana viisi jäätämurtavaa alusta ja tilauskanta ulottuu vuoden 2018 kevääseen. Helsingin telakka on alansa edelläkävijä, jolla on 150 vuoden kokemus laivanrakennuksesta. Yhtiön palveluksessa on n. 600 laivanrakentajaa. www.arctech.fi

Runkorakennesuunnittelija

Haemme joukkoomme Helsingin telakalle oma-aloitteista, hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot omaavaa runkorakennesuunnittelijaa.

Runkorakennesuunnittelijan tehtäviin kuuluu arktisten erikoislaivojen runkorakennesuunnittelua Aveva- mallinnusohjelman avulla. Työ käsittää sekä runkorakenteiden perussuunnittelua että valmistussuunnittelua. Työ pitää sisällään runkorakenteiden suunnittelua siten, että runkorakenteet täyttävät projektin tekniset ja taloudelliset vaatimukset. Tehtävään kuuluu lisäksi tiivistä yhteistyötä telakan muun suunnittelun ja tuotannon eri osastojen kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa teknistä peruskoulutusta. Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työsi on itsenäistä, mutta tarvitset myös tiimityötaitoja työskennellessäsi osana telakan laajaa suunnitteluorganisaatiota.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän laiva-alan parhaimmalta näköalapaikalta, sekä mahdollisuuden kasvaa innostavan työyhteisön tuella oman osaamisalueesi huippuammattilaiseksi. Meillä näet laivan rakentuvan ensimmäisestä piirretystä viivasta asiakkaalle luovutetuksi alukseksi saakka.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://arctech.fi Työnantaja: Arctech Helsinki Shipyard Oy Sijainti: Laivakatu 1, 00150 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin runkorakennesuunnittelun osastopäällikkö Patrick Antin p. 050 428 5327. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laivakatu 1, 00150 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Arctech Helsinki Shipyard Oy Y-tunnus 2366464-3 Toimiala Laivojen ja kelluvien rakenteiden rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

53 728 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

-26 488 000 € -9 %

Henkilöstö

448 36

Liikevoitto-%

-49 % -32 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Runkorakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Arctech Helsinki Shipyard Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Laivakatu 1, 00150 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa