Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kansivarustelusuunnittelija Haemme joukkoomme Helsingin telakalle oma-aloitteista, hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot omaavaa kansivarustelusuunnittelijaa. Kansivarustelusuunnittelijan tehtäviin kuuluu arktisten erikoislaivojen kansivarustelun järjestelmien ja tilojen perussuunnittelu sekä vastaavien hankintojen tekninen käsittely. Työ käsittää järjestelmien aikataulunmukaisen suunnittelun tai suunnittelun valvonnan siten, että laitteet täyttävät projektin tekniset ja taloudelliset vaatimukset. Tehtävään kuuluu laitetoimittajakontaktien lisäksi tiivistä yhteistyötä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Arctech Helsinki Shipyard Oy Y-tunnus 2366464-3 Toimiala Laivojen ja kelluvien rakenteiden rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kansivarustelusuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Arctech Helsinki Shipyard Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus