Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kansivarustelusuunnittelija

Haemme joukkoomme Helsingin telakalle oma-aloitteista, hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot omaavaa kansivarustelusuunnittelijaa.

Kansivarustelusuunnittelijan tehtäviin kuuluu arktisten erikoislaivojen kansivarustelun järjestelmien ja tilojen perussuunnittelu sekä vastaavien hankintojen tekninen käsittely. Työ käsittää järjestelmien aikataulunmukaisen suunnittelun tai suunnittelun valvonnan siten, että laitteet täyttävät projektin tekniset ja taloudelliset vaatimukset. Tehtävään kuuluu laitetoimittajakontaktien lisäksi tiivistä yhteistyötä telakan suunnittelun ja tuotannon osastojen kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa teknistä peruskoulutusta, ja sekä suullista että kirjallista englannin kielen taitoa.

Työsi on itsenäistä, mutta tarvitset myös tiimityötaitoja työskennellessäsi osana telakan laajaa suunnitteluorganisaatiota.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän laiva-alan parhaimmalta näköalapaikalta, sekä mahdollisuuden kasvaa innostavan työyhteisön tuella oman osaamisalueesi huippuammattilaiseksi. Meillä näet laivan rakentuvan ensimmäisestä piirretystä viivasta asiakkaalle luovutetuksi alukseksi saakka.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://arctech.fi Työnantaja: Arctech Helsinki Shipyard Oy Sijainti: Laivakatu 1, 00150 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kansivarustelusuunnittelun osastopäällikkö Mikael Johansson p. 050 390 7892. Hakemukset: http://www.arctech.fi/fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laivakatu 1, 00150 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Arctech Helsinki Shipyard Oy Y-tunnus 2366464-3 Toimiala Laivojen ja kelluvien rakenteiden rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

53 728 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

-26 488 000 € -9 %

Henkilöstö

448 36

Liikevoitto-%

-49 % -32 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kansivarustelusuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Arctech Helsinki Shipyard Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Laivakatu 1, 00150 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa