Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varastotyöntekijä Turku Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Turkuun. Tehtävässä toimit hoitaen monipuolisesti varaston eri työtehtäviä, kuten tavaran vastaanottoa, pakkaamon- ja lähettämön töitä. Pidät huolta varaston yleisestä siisteydestä ja toiminnasta. Etsimme henkilöä, jolle on kertynyt 3-5 vuotta kokemusta varastotöistä. Eduksesi katsotaan logistiikka-alan (tai vastaava) tutkinto sekä englanninkielentaito. Sinulla on sujuva suomenkielentaito sekä sujuvat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Turku varastoalan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Aputeam Oy Y-tunnus 2436960-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Aputeam Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus