Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kirvesmies Haemme rakennusalan ammattilaista asiakasyrityksellemme Helsinkiin. Työ on ulkorakentamisen työtä, esim, betonimuottien rakentaminen. Hakijalta odotetaan vahvaa osaamista/kokemusta rakennusalalta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Pystyt sitoutumaan työhön ja aloittamaan työt heti. Työn kesto 4 - 6 kuukautta. Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista: Vaadimme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia Puhut sujuvaa suomenkieltä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Aputeam Oy Y-tunnus 2436960-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Aputeam Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus