Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaisiko työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua?

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen APULAISYLILÄÄKÄRIÄ tuottamaan kanssamme ensiluokkaista suu- ja leukakirurgian hoitotyötä Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Sairaalassamme toimii mm. Suomen suurin päiväkirurginen yksikkö ja leikkausyksiköissä on edustettuina useimmat erikoisalat. Sekä päiväkirurgia että leikkaussalit ovat modernisti varustellut ja olemme iso kouluttava yksikkö. Sairaalamme toimii laajan päivystyksen sairaalana.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi hakijalta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia lääkärin/hammaslääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin/ erikoishammaslääkärin pätevyys suu- ja leukakirurgiassa. Viranhoidosta voidaan sopia myös osa-aikaisesti.

Yhdessä teemme töitä asiakkaidemme ja potilaidemme hyvinvoinnin eteen. Teemme parhaamme joka päivä, vuoden ympäri, joka ikinen sekunti. Liity joukkoon!

Lahti on yli 200 000 asukkaan elinvoimainen keskus. Seutu tarjoaa runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja matka pääkaupunkiseudulle ja lentokentälle taittuu tunnissa. Junalla matka-aika Helsingistä on alle 50 minuuttia. Pääkaupunkiseutuun verrattuna merkittävin ero löytyy erityisesti asumisen hinnassa.

Lisätietoja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän monipuolisista työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.phsotey.fi, www.facebook.com/phsotey ja www.twitter.com/phsotey.

Web-osoite: http://phsotey.fi Työnantaja: Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 2.1.2017 Yhteystiedot: Ylilääkäri Ilkka Kallela, puh. 040 585 2071, ikka.kallela@phsotey.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHSOTEY-02-140-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisylilääkäri, Suu- ja leukakirurgia, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Keskussairaalakatu 7, 15850 LAHTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa