Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Kronfågel Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen, siipikarjaan erikoistunut yritys ja olemme nykyisin osa kansainvälistä Scandi Standard-pörssiyhtiötä. Meillä on alallaan Pohjoismaiden modernein tuotantolaitos Turun seudulla Liedossa ja valmistamme tuotteitamme mm. Naapurin Maalaiskana -brändillä vähittäiskauppaan ja HoReCa -asiakkuuksiin. Panostamme toiminnassamme laatuun ja meillä on esim. FSSC laatu- ja turvallisuussertifikaatti. Yrityksessämme toimii tällä hetkellä noin 100 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 10 Meur. Lue lisää meistä ja tuotteistamme www.naapurinmaalaiskana.fi

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lietoon

APULAISTUOTANTOPÄÄLLIKKÖ elintarviketeollisuuteen.

Toimit tuotantopäällikön oikeana kätenä ja vastaat osaltasi tuotannon sujumisesta. Tehtäväalueesi muodostuu laajojen kokonaisuuksien hallinnasta, kuten esim. päivittäisen tuotantomäärän suunnittelusta, käytännön ohjauksesta, toteutuksen koordinoinnista ja tulosten analysoinnista. Toimit itse kaksivuorotyössä ja osallistut aktiivisella ja yrittäjähenkisellä asenteella myös esim. työvuorosuunnitteluun, laadunvalvontaan ja logistiikan ja materiaalitoimintojen kehittämiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja jo usean vuoden elintarvikealan työkokemus vastaavista tehtävistä ja näyttöjä onnistumisista. Kykenet motivoimaan ja ohjaamaan ihmisiä työssä sekä tekemään päätöksiä. Sinulla on ennalta suunniteltu ja järjestelmällinen työskentelytapa, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja hallitset nykyaikaiset tietotekniset laitteet ja -järjestelmät. Pystyt kommunikoimaan päivittäin kansainvälisessä organisaatiossamme sujuvasti englannin kielellä sekä kirjallisesti että suullisesti.

Luonteeltasi olet vastuullinen ja systemaattinen toimija, jonka hymy ei hyydy start-up-henkisen organisaatiomme vaihtelevissa, joskus odottamattomissakin pyörteissä. Olemme aktiivinen ja rempseä työporukka, meillä on hyvä pöhinä päällä ja kuljemme omaa polkuamme, tule siis mukaan kehittämään toimintaamme. Parhaiten sovellut joukkoomme, jos sinulla on jo vahva kokemus ja näyttöjä nimenomaan elintarviketeollisuudesta ja kasvavan organisaation johtamisesta.

Tarjoamme haastavan ja itsenäisen työtehtävän elintarviketeollisuuden näköalapaikalla, jossa pystyt muokkaamaan työtehtävääsi oman ammattitaitosi mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Paula Luoma puh 040 1820 251 pe 14.10. klo 8 - 9.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme ensimmäisen ryhmän jo ennen hakemusajan päättymistä. Lähetä siis ansioluettelon sisältävä hakemuksesi palkkatoivomuksineen pian, viimeistään 23.10. mennessä osoitteeseen rekrytointi@kronfagel.fi. Merkitse viestikenttään selkeästi hakemasi tehtävän nimi.

Web-osoite: http://naapurinmaalaiskana.fi Työnantaja: Kronfågel Oy Sijainti: Tiemestarintie 6, 21360 LIETO AS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: rekrytointi@kronfagel.fi Hakemukset: rekrytointi@kronfagel.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tiemestarintie 6, 21360 LIETO AS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaistuotantopäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kronfågel Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieto , osoitteessa Tiemestarintie 6, 21360 LIETO AS .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa