Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymän somaattisella tulosalueella on haettavana 31.10.2016 klo 15.00 mennessä

APULAISOSASTONHOITAJAN VIRKA

Aistiklinikka

Aistiklinikkaan kuuluvat korvapoliklinikka, silmäpoliklinikka ja -toimenpideyksikkö sekä ihotautien poliklinikka. Osastonhoitaja on yhteinen. Apulaisosastonhoitajan tehtävänä on osaltaan johtaa ja kehittää Aistiklinikan vastuualueen hoitotyötä sekä toimia osastonhoitajan työparina. Valitun henkilön osaaminen huomioidaan lopullista tehtäväkuvaa määriteltäessä.

Haemme tähän aktiiviseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön joustavaa ajattelua omaavaa apulaisosastonhoitajaa. Johtamis- ja esimiestaitojen lisäksi arvostamme erityisesti vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kokonaisuuksien ymmärtämistä, oma-aloitteellisuutta sekä taitoa toimia erilaisten tiimien jäsenenä. Muutosjohtajuuden taidot, tulevat korostumaan lähivuosina koko organisaatioon ja yksiköihin kohdistuvien muutostarpeiden myötä.

Eduksi katsotaan ihotautien- ja allergologian osaaminen, koska apulaisosastonhoitaja osallistuu kliiniseen työhön mm. ihotautien poliklinikalla. Aistiklinikan vastuualueella toteutetaan työnkiertoa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva alempi/ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai aikaisempi pätevyys, taikka alan ammattikorkeakoulu/aikaisempi opintoasteen tutkinto täydennettyinä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä. Korkeakoulututkinto määrittyy korkeakoulututkintojen järjestämisestä annetun asetuksen (426/2005) mukaisesti. Ruotsinkielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

Virkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.kpshp.fi/tyopaikat -sivuilla, mihin pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomeen ne mahdolliseen haastatteluun.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä kuntayhtymässä tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Sairaalamme on opetussairaala.

Ennen viran täyttämistä hakijan tulee esittää kuntayhtymän henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Sairaalamme on savuton.

Lisätietoja antaa Aistiklinikan osastonhoitaja Raija Lammi puh. 040 6534 403

www.kpshp.fi

Kokkolassa 7.10.2016

KESKI-POHJANMAAN ERIKOISSAIRAANHOITO- JA

PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ

Web-osoite: http://www.kpshp.fi Työnantaja: Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayh Sijainti: 67200 KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: www.kpshp.fi Hakemukset: https://kpshp.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=532 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 67200 KOKKOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisosastonhoitajan virka, aistiklinikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayh. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67200 - Kokkola , osoitteessa 67200 KOKKOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa