Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Apetit on vahva kotimainen elintarvike-alan yritys, jonka tavoitteena on olla kasvipohjaisen ruokaketjun edelläkävijä. Toimintaamme kuuluvat vihannes- ja ruokapakasteet, käyttövalmiit tuoreet vihannes- ja hedelmätuoretuotteet sekä tuore kala ja kalajalosteet. Rakennamme nyt Apetitista maan herkullisinta hyvinvointibrändiä.
Kehittäessämme voimakkaasti toimintaamme ruokaliiketoiminnassa, haemme uusia ammattilaisia ja nyt haussa on

MYYNTIASSISTENTTI

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset assistentin työt vk- ja sk-myynnin sekä teollisuuden ja viennin parissa. Tehtäväsi on tukea kaupallista toimintoa erikseen määrätyissä tehtävissä, kuten hinnastoissa, tarjouksien laatimisessa sekä raportoinnissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä vähittäiskauppa tai horeca-myynnissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä. Myös SAP on sinulle ennestään tuttu ja omaksut helposti muitakin uusia tietotekniikan sovelluksia. Hyvä SAP:n ja excelin osaaminen ovat edellytyksiä tehtävään valitulta henkilöltä.

Pystyt itsenäisesti kokoamaan eri tietolähteistä sisältöä tuottaen siten mm luotettavia tarjouksia ja hinnastoja. Myös viestinnälliset taitosi ovat hyvät. Olet valmis heittäytymään nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, sekä hallitset toimintasi myös aikataulupaineiden alla. Odotamme sinulta joustavuutta ja kykyä priorisoida samanaikaisesti eteneviä tehtäviä. Saat toimeksiantoja useasta suunnasta ja assistenttina olet valmis avustamaan muissakin päivittäisissä tehtävissä.

Raportoit tehtävässäsi myyntipalvelupäällikölle. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva, ja toimipaikkasi sijaitsee aluksi Espoossa ja joulukuusta eteenpäin uusissa tiloissamme Sörnäisissä.

Tarjoamme innostavan työympäristön ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Web-osoite: http://www.apetitgroup.fi Työnantaja: Apetit Ruoka Oy Sijainti: Lars Sonckin kaari 14, 02600 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävistä antaa myyntipalvelupäällikkö Henna Romu, p. 010 402 4033. Tavoitat hänet 12.10. klo 9-11, 14.10. klo 14-16 ja 17.10. klo 8.30-10. Hakemukset: Hae paikkaa 23.10.2016 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake kotisivujemme kautta osoitteessa http://www.apetitgroup.fi - Apetit-uralle. Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lars Sonckin kaari 14, 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Apetit Ruoka Oy Y-tunnus 2077046-7

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

46 735 353 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

4 479 987 € -14 %

Henkilöstö

168 -6

Liikevoitto-%

10 % -9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Apetit Ruoka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Lars Sonckin kaari 14, 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa