Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Apetit on vahva kotimainen elintarvikealan yritys, jonka tavoitteena on olla kasvipohjaisen ruokaketjun edelläkävijä. Toimintaamme kuuluvat vihannes- ja ruokapakasteet, käyttövalmiit tuoreet vihannes- ja hedelmätuoretuotteet sekä tuore kala ja kalajalosteet.

Kehitämme nyt Ruokaratkaisuihimme kuuluvaa pakasteliiketuoteryhmän toimintaa ja haemme Apetit Ruoka Oy:n Säkylän tuotantolaitokselle Sinua,
CONTROLLER

Tehtävänäsi on vastata pakastetuoteryhmän tuotantolaitosten tuotekustannuslaskennasta sekä olla aktiivisesti mukana erilaisissa tuotannon kehityshankkeissa. Tehtäviisi pääasiassa kuuluvat tuotekustannuslaskenta, tuotannon mittariston kehittäminen ja raportointi sekä muut tuotantojohtoa tukevat analyysit. Teet myös tiivistä yhteistyötä myynnin, tuotekehityksen sekä hankinnan kanssa muun muussa hinnoittelun tueksi. Tarjoat lisäksi parhaan mahdollisen tiedon ja näkemyksen liiketoiminnan päätöksenteon tueksi.

Toivomme, että sinulla on usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, mielellään elintarvike- / prosessiteollisuudesta, sekä teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulutusta. Arvostamme vankkaa SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemusta - erityisesti tuotekustannuslaskennan osalta. Lisäksi perehtymistä tietojärjestelmäympäristöömme helpottaa jos Qlikview on sinulle entuudestaan tuttu.
Olet energinen, innovatiivinen ja huolellinen. Kykenet työskentelemään myös paineen alla ja haluat kehittyä erinomaiseksi työssäsi. Omaat hyvät yhteistyötaidot, osaat tehdä päätöksiä etkä pelkää ottaa vastuuta. Suomen lisäksi kommunikoit ainakin englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaativan tehtävän ruoka-alan uudistuvassa pörssiyhtiössä, sekä vakavaraisen konsernin edut ja mahdollisuudet.

Web-osoite: http://www.apetitgroup.fi Työnantaja: Apetit Ruoka Oy Sijainti: Maakunnantie 4, 27820 SÄKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Business Controller Risto Parkkila, p. 040-7085999. Tavoitat hänet 14.10. klo 13.00-15.00 sekä 18.10 klo 14.00-16.00. Hakemukset: Hae paikkaa 31.10. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake kotisivujemme kautta osoitteessa http://www.apetitgroup.fi - Apetit-uralle. Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Maakunnantie 4, 27820 SÄKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Apetit Ruoka Oy Y-tunnus 2077046-7

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

46 735 353 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

4 479 987 € -14 %

Henkilöstö

168 -6

Liikevoitto-%

10 % -9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Controller, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Apetit Ruoka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Säkylä , osoitteessa Maakunnantie 4, 27820 SÄKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa