Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Rakennamme nyt Apetitista maan herkullisinta hyvinvointibrändiä ja etsimme Kajaanin toimipisteeseen vakinaiseen työsuhteeseen osa-aikaista (15 h/vko)

MYYJÄÄ

Palvelumyyntitiskiemme erityisosaamisalueita ovat kalat sekä muut meren herkut, tuore liha, herkulliset salaatit ja maistuvat valmisruuat sekä lämpimät grillituotteet. Painotamme erityisesti hyvää asiakaspalvelua, tuotteiden herkullista makua ja houkuttelevaa esillepanoa sekä valikoiman monipuolisuutta. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja osaamisestamme ja kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti.

Tarjoamme
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vastuulliset palvelumyyjän tehtävät Prisma Kajaanissa sijaitsevassa palvelumyyntipisteessämme. Tarjoamme mielenkiintoisen ja päivittäin palkitsevan tehtävän ruoka-alan uudistuvassa yhtiössä, jossa pääset kehittämään myyjän ja ruoka asiantuntijan osaamista.

Toivomme sinulta
Aktiivista otetta myynnin tekemiseen, erinomaista palveluasennetta ja kokemusta palvelutiskin näyttävistä esillepanoista. Sinulla on tuntemusta tuoreen lihan ja kalan perusasioista sekä intohimoa ruuanlaittoa kohtaan. Omaksut nopeasti uusia asioita, ja säilytät hyvän kykysi palvella asiakkaitamme myös silloin, kun on kiire tai kohtaat haastavampiakin selvitettäviä asioita. Sinua auttaa positiivinen asenne myyntityötä ja muita ihmisiä kohtaan, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä joustavuus. Ravintola-alan kokemus ruokatuotteista lasketaan eduksi. Olet tottunut työskentelemään myös yksin ja kantamaan vastuuta kokonaisuudesta.

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa 1.11. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake oheisen linkin tai kotisivujemme kautta osoitteessa www.apetitgroup.fi, Apetit-uralle. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutiimin esimies Sanna Kovalainen p. 010 402 2158.

Web-osoite: http://www.apetitgroup.fi Työnantaja: Apetit Kala Oy Sijainti: 87100 KAJAANI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palvelutiimin esimies Sanna Kovalainen p. 010 402 2158 Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?8da62097 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Apetit Kala Oy Y-tunnus 0877766-6 Toimiala Kalatukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Kuopion Kalatukku, Myrskylän Savustamo

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

72 136 047 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

-6 882 573 € -130 %

Henkilöstö

203 -4

Liikevoitto-%

-10 % -150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Apetit Kala Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani , osoitteessa 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa