Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AP-Pinnoite on valtakunnallinen paloturvallisuuteen erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1997. Palvelumme lisääntyneestä kysynnästä johtuen haemme uusia palosuojaukseen ja palokatkotöihin erikoistuneita rakennusalan yrittäjiä tai yrittäjiksi aikovia Pirkanmaan ja Länsi-Suomen alueille toteuttamaan rakenteellista paloturvallisuutta vaativissa asiakaskohteissamme. Lisätiedustelut puh. 050 4322 599 Harri Hyttinen tai sähköposti [email protected] Pääset pienellä investoinnilla töihin! Riittää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi AP-Pinnoite Oy Y-tunnus 1477261-8 Toimiala Lämpö-, ääni- ja tärinäeristeiden asennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusalan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut AP-Pinnoite Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus