Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

AP-Pinnoite on valtakunnallinen paloturvallisuuteen erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1997. Palvelumme lisääntyneestä kysynnästä johtuen haemme uusia palosuojaukseen ja palokatkotöihin erikoistuneita rakennusalan yrittäjiä tai yrittäjiksi aikovia Pirkanmaan ja Länsi-Suomen alueille toteuttamaan rakenteellista paloturvallisuutta vaativissa asiakaskohteissamme.
Lisätiedustelut puh. 050 4322 599 Harri Hyttinen tai sähköposti harri.hyttinen@ap-pinnoite.com. Pääset pienellä investoinnilla töihin! Riittää että sinulla on toiminimi tai muu yritys ja oma auto sekä kokemusta rakennustöistä. Koulutamme tehtävään.

Web-osoite: http://ap-pinnoite.com Työnantaja: AP-Pinnoite Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Tuija Westerlund tuija.westerlund@ap-pinnoite.com tai Harri Hyttinen puh. 050 4322 599 harri.hyttinen@ap-pinnoite.com Hakemukset: AP-Pinnoite Männiköntie 29 B 04260 Kerava Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi AP-Pinnoite Oy Y-tunnus 1477261-8 Toimiala Lämpö-, ääni- ja tärinäeristeiden asennus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 744 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

30 000 € -17 %

Henkilöstö

7 7

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusalan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut AP-Pinnoite Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa