Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

AP-Pinnoite on valtakunnallinen paloturvallisuuteen erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1997. Teemme palokatkoasennuksia, palosuojauksia sekä muita eristyksiä ja saumauksia koko Suomen alueella. Palvelumme lisääntyneestä kysynnästä johtuen haemme uusia rakennusalan yrittäjiä tai yrittäjiksi aikovia Pirkanmaan alueelle ja Lounais-Suomeen. Emme ota vuokratyöntekijöitä. Pääset pienellä investoinnilla aloittamaan yrittäjänä.
Lisätiedustelut puh. 050 4322 599 tai sähköposti harri.hyttinen@ap-pinnoite.com tai tuija.westerlund@ap-pinnoite.com. Voit laittaa sähköpostia niin otamme sinuun yhteyttä.

Web-osoite: http://ap-pinnoite.com Työnantaja: AP-Pinnoite Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Harri Hyttinen 050 4322 599 harri.hyttinen@ap-pinnoite.com Tuija Westerlund tuija.westerlund@ap-pinnoite.com Hakemukset: AP-Pinnoite Oy Koskenmäentie 7 A 2 04300 Tuusula Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi AP-Pinnoite Oy Y-tunnus 1477261-8 Toimiala Lämpö-, ääni- ja tärinäeristeiden asennus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 744 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

30 000 € -17 %

Henkilöstö

7 7

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muut eristäjät, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut AP-Pinnoite Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa