Duunitori suosittelee
Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Anticimex Oy, tuholaistorjunnan huoltoteknikko Turkuun.

Anticimex Oy on tuhoeläinhallinnan, elintarvikehygienian ja rakennetun ympäristön palveluyritys. Olemme osa pörssiyhtiö EQT:n omistamaa Anticimex -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin tuhoeläinhallinnan ja elintarvikehygienian yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Suomessa teemme vuodessa yli 30 000 hygieniatarkastusta ja tuhoeläinhallinta käyntiä. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.anticimex.fi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asioiden oppimiseen
-tietokoneen käytön perustaitoja
-englanninkielen perustaitoja
-hyvää stressinsietokykyä
-valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin
-tehtävän suorittaminen edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme vakituisen, kokoaikaisen ja käytännönläheisen työn, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Vaikka annamme tehtävään tarvittavan koulutuksen, on työhön perehdyttämisessä etua elintarvike-, kiinteistönhuollon- tai rakentamisenalan koulutuksesta tai työkokemuksesta. Tuhoeläinteknikon alueena tulee olemaan Turun kaupunki lähialueineen.

Työn arvioitu aloitus on joulukuussa 2016. Kyseessä on pääosin arkisin tapahtuva päivätyö.

Web-osoite: http://www.anticimex.fi Työnantaja: Anticimex Oy Sijainti: Lemminkäisenkatu 42, 20520 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Joulukuun alussa Yhteystiedot: Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 2.11.2016 mennessä sähköpostitse tapio.itasola@anticimex.fi tai postitse Anticimex Oy, Tapio Itäsola, Lemminkäisenkatu 42, 20520 Turku Hakemukset: tapio.itasola@anticimex.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lemminkäisenkatu 42, 20520 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Anticimex Oy Y-tunnus 0568693-7 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Anti-Rattus, Desitor, Karjalan Pest Stop, Tuholaistorjunta Taisto Eronen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 373 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

386 000 € 30 %

Henkilöstö

62 62

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuholaistorjunnan huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Anticimex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Lemminkäisenkatu 42, 20520 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa