Duunitori suosittelee
Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Anticimex Oy, tuholaistorjunnan huoltoteknikko Turkuun. Anticimex Oy on tuhoeläinhallinnan, elintarvikehygienian ja rakennetun ympäristön palveluyritys. Olemme osa pörssiyhtiö EQT:n omistamaa Anticimex -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin tuhoeläinhallinnan ja elintarvikehygienian yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Suomessa teemme vuodessa yli 30 000 hygieniatarkastusta ja tuhoeläinhallinta käyntiä. Tutustu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Anticimex Oy Y-tunnus 0568693-7 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Anti-Rattus, Desitor, Karjalan Pest Stop, Tuholaistorjunta Taisto Eronen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuholaistorjunnan huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Anticimex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus