Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Anticimex Oy, tuholaistorjunnan huoltoteknikko Kuopioon.

Anticimex Oy on tuhoeläinhallinnan, elintarvikehygienian ja rakennetun ympäristön palveluyritys. Olemme osa pörssiyhtiö EQT:n omistamaa Anticimex -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin tuhoeläinhallinnan ja elintarvikehygienian yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Suomessa teemme vuodessa yli 30 000 hygieniatarkastusta ja tuhoeläinhallinta käyntiä. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.anticimex.fi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asioiden oppimiseen
-tietokoneen käytön perustaitoja
-englanninkielen perustaitoja
-hyvää stressinsietokykyä
-valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin
-tehtävän suorittaminen edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme vakituisen, kokoaikaisen ja käytännönläheisen työn, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Vaikka annamme tehtävään tarvittavan koulutuksen, on työhön perehdyttämisessä etua elintarvike-, kiinteistönhuollon- tai rakentamisenalan koulutuksesta tai työkokemuksesta. Tuhoeläinteknikon alueena tulee olemaan Kuopion kaupunki lähialueineen.

Työn arvioitu aloitus on joulukuussa 2016. Kyseessä on pääosin arkisin tapahtuva päivätyö.

Web-osoite: http://www.anticimex.fi Työnantaja: Anticimex Oy Sijainti: Särkiniementie 14 L 3, 70700 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Joulukuun alussa Yhteystiedot: Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 2.11.2016 mennessä sähköpostitse jukka.tietavainen@anticimex.fi. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Särkiniementie 14 L 3, 70700 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Anticimex Oy Y-tunnus 0568693-7 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Anti-Rattus, Desitor, Karjalan Pest Stop, Tuholaistorjunta Taisto Eronen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 373 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

386 000 € 30 %

Henkilöstö

62 62

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuholaistorjunnan huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Anticimex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Särkiniementie 14 L 3, 70700 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa