Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kirkkonummella sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme iloista, motivoitunutta ja ennen kaikkea positiivisella asenteella olevaa ravintolatyöntekijää tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Vastuualueisiisi kuuluvat aulapalvelun tuuraaminen, automaattien täyttö sekä tarvittaessa muut keittiön työt. Työtä olisi tarjolla ainakin 31.12.2016 asti. Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä, pidät monipuolisesta työnkuvasta ja olet valmis sitoutumaan tehtävään sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kirkkonummi ravintola-alan asiakaspalvelu Kirkkonummi ravintola-alan asiakaspalvelu Kirkkonummi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Antell-Ravintolat Oy Y-tunnus 0356376-5 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Rafla-Lyydia, Antell-Catering

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Antell-Ravintolat Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02460 - Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa