Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Sotkamon Tuhkakylässä sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme vastuullista päällikköä, jolla on vahva ammattitaito sekä keittiön että salin toiminnoista. Myös edustusosaaminen on tärkeää. Johdat ja kehität ravintolan toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii suomenkielen taitoa.

Ruokiemme raaka-aineissa arvostamme laatua ja valmistamme ruoat mahdollisimman pitkälle itse. Haluamme tarjota jatkuvasti yhä parempia tuotteita asiakkaillemme. Ruoan herkullisuus on meillä ykkösasia, johon olemassaolomme perustuu. Vastuullasi on myös huomioida ruokatuotteissa sesonkien vaihtelut.

Toivomme, että sinulla on positiivinen ja aurinkoinen asenne. Asiakaslähtöinen sekä taloudellinen ajattelu ovat myös ehdottoman tärkeitä ominaisuuksia. Toivomme sinulta intohimoa maukkaan ruoan tekemiseen sekä tarjoiluosaamista. Johdat innolla ja ilolla omaa tiimiäsi. Työaika ajoittuu suurimmaksi osaksi arkipäiviin, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle vastuullisen työtehtävän lisäksi kilpailukykyiset edut, työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus Antellin verkkosivuilla 31.10.2016 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa aluepäällikkö Katja Holm, p. 020 770 2062. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.antell.fi Työnantaja: Antell-Ravintolat Oy Sijainti: Talvivaarantie 66, 88120 TUHKAKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa aluepäällikkö Katja Holm, p. 020 770 2062. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset: http://www.antell.fi/tule-meille-toihin/avoimet-tyopaikat/rav.paallik.-5260.html Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Talvivaarantie 66, 88120 TUHKAKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Antell-Ravintolat Oy Y-tunnus 0356376-5 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Rafla-Lyydia, Antell-Catering

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

39 102 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

1 741 000 € -31 %

Henkilöstö

465 -12

Liikevoitto-%

4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Antell-Ravintolat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo , osoitteessa Talvivaarantie 66, 88120 TUHKAKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa