Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Sotkamon Tuhkakylässä sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme vastuullista päällikköä, jolla on vahva ammattitaito sekä keittiön että salin toiminnoista. Myös edustusosaaminen on tärkeää. Johdat ja kehität ravintolan toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii suomenkielen taitoa. Ruokiemme raaka-aineissa arvostamme laatua ja valmistamme ruoat mahdollisimman pitkälle itse. Haluamme tarjota jatkuvasti yhä parempia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Sotkamo ravintola-alan asiakaspalvelu Sotkamo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Antell-Ravintolat Oy Y-tunnus 0356376-5 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Rafla-Lyydia, Antell-Catering

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Antell-Ravintolat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus