Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Kahvilatoiminnan päällikkö

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Helsingin Meilahdessa Paciuksenkadulla sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme päällikköä, jolla on ammattitaito ja ymmärrys sekä keittiön että salin toiminnoista. Palvelumme on koostuu päivittäisestä lounaasta sekä kokoustarjoiluista. Ruokiemme raaka-aineissa arvostamme laatua ja valmistamme ruoat itse. Haluamme tarjota jatkuvasti yhä parempia tuotteita asiakkaillemme. Ruoan herkullisuus on meillä ykkösasia, johon olemassaolomme perustuu. Vastuullasi on myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Munkkiniemi() ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kuusisaari() ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Munkkiniemi() ravintola-alan asiakaspalvelu Kuusisaari() ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Antell-Ravintolat Oy Y-tunnus 0356376-5 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Rafla-Lyydia, Antell-Catering

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Antell-Ravintolat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus