Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Jyväskylässä sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme työssään joustavaa, ammattitaitoista ja vastuullista kokkia määräaikaiseen osa-aikaiseen sijaisuuteen 30.6.2017 asti. Mahdollisuus tehdä lisätunteja Antellin muissa ravintoloissa. Seuraat ruoka-alan trendejä ja viihdyt myös asiakkaiden keskellä. Päivittäinen tekemisesi koostuu lounasruoan valmistamisen lisäksi ruokalistasuunnittelusta ja tavarantilauksista. Huolehdit myös raaka-aineiden käytöstä ja ruoan laadusta. Salityöskentely kokemus katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on yleisesti positiivinen asenne tekemiseen. Olet vahva alan ammattilainen, jonka intohimona on valmistaa ruokaa isolla sydämellä alusta asti itte tehtynä. Kyky suunnitella tekemistä ja ruokatuotteita sekä taloudellinen ajattelu ovat ehdottoman tärkeitä ominaisuuksia. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle vastuullisen työtehtävän lisäksi kilpailukykyiset edut, työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus Antellin verkkosivuilla 31.10.2016 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa ravintolapäällikkö Asta Nieminen, p. 020 770 2158

Web-osoite: http://www.antell.fi Työnantaja: Antell-Ravintolat Oy Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa ravintolapäällikkö Asta Nieminen, p. 020 770 2158 Hakemukset: http://www.antell.fi/tule-meille-toihin/avoimet-tyopaikat/kokki-6570.html Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Antell-Ravintolat Oy Y-tunnus 0356376-5 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Rafla-Lyydia, Antell-Catering

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

39 102 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

1 741 000 € -31 %

Henkilöstö

465 -12

Liikevoitto-%

4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Antell-Ravintolat Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa