Duunitori suosittelee
Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Jyväskylässä sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme työssään joustavaa, ammattitaitoista ja vastuullista kokkia määräaikaiseen osa-aikaiseen sijaisuuteen 30.6.2017 asti. Mahdollisuus tehdä lisätunteja Antellin muissa ravintoloissa. Seuraat ruoka-alan trendejä ja viihdyt myös asiakkaiden keskellä. Päivittäinen tekemisesi koostuu lounasruoan valmistamisen lisäksi ruokalistasuunnittelusta ja tavarantilauksista. Huolehdit myös raaka-aineiden käytöstä ja ruoan laadusta. Salityöskentely kokemus katsotaan eduksi. Toivomme, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Jyväskylä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Antell-Ravintolat Oy Y-tunnus 0356376-5 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Rafla-Lyydia, Antell-Catering

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Antell-Ravintolat Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus