Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Helsingin Kivihaassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme oppimishaluista, motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä kassatarjoilijaa vakinaiseen työsuhteeseen. Vastuualueisiisi kuuluvat ravintolasalin kokonaisvaltainen hoitaminen astiahuollosta salaattien ja vitriinituotteiden valmistamiseen, kokous- ja edustustarjoiluista huolehtiminen sekä kassatyöskentely. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä, pidät monipuolisesta työnkuvasta ja olet valmis ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Antell-Ravintolat Oy Y-tunnus 0356376-5 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat Rinnakkaistoiminimet Rafla-Lyydia, Antell-Catering

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassatarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Antell-Ravintolat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00310 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus