Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reipasta, oma-aloitteista ja itsenäiseen työhön kykenevää toimistotyöntekijää. Työ on osa-aikainen (30 h/vko) ja voit sopia työajasta työnantajan kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat laskutus, myynti- ja ostoreskontran hoitaminen, arvonlisäveroasioiden hoitaminen sekä muiden toimistotehtävien lisäksi mm. erilaisten juoksevien asioiden hoitaminen. Katsomme eduksi alan koulutuksen sekä aiemman työkokemuksen. B-ajokortti on tehtävien hoidon kannalta välttämätön. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Ylöjärvi hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Annala Yhtiöt Oy Y-tunnus 2528464-4 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Annala Yhtiöt Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus