Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TULE MEILLE TÖIHIN! Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin, osaavin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Ainutlaatuinen verkosto muodostui keväällä 2015 Animagin ja Univetin yhdistyessä ja liittyessä osaksi pohjoismaista Evidensiaa. Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 700 eläinlääkinnän ammattilaista yli 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja eläinlääketiede Seinäjoki lääkärit Seinäjoki eläinlääketiede lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Animagi Hevosklinikat Oy Y-tunnus 1949699-0 Toimiala Eläinlääkintäpalvelut Rinnakkaistoiminimet Hyvinkään Hevossairaala, Equine Clinic of Oulu, Laukaan Eläinsairaala

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläinlääkäri, eläinklinikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Animagi Hevosklinikat Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus