Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TULE MEILLE TÖIHIN!

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin, osaavin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Ainutlaatuinen verkosto muodostui keväällä 2015 Animagin ja Univetin yhdistyessä ja liittyessä osaksi pohjoismaista Evidensiaa.

Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 700 eläinlääkinnän ammattilaista yli 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria, eksoottisia eläimiä ja hevosia.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Evidensia Djursjukvårdin suomalainen tytäryhtiö. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.

Haemme Evidensia Hevosklinikka Seinäjoelle vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajasopimuksella kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua eläinlääkäriä.
HEVOSELÄINLÄÄKÄRIÄ
Odotamme:

Alalle sopivaa koulutusta (eläinlääkäri, osaamisalueena hevoset)
Kokemusta hevospraktiikasta
Erikoisosaaminen ja vähintään kirurgian perustaidot katsotaan eduksi
Joustavuutta ja tehokkuutta
Halua kehittyä
Aktiivista työotetta
Vankkaa asiakaspalvelukokemusta

Tarjoamme:

Mukavat työkaverit
Ammatillisen työyhteisön
Hyvät koulutusmahdollisuudet
Laajan kollegaverkoston
Avoimen työilmapiirin
Mahdollisuuden kehittyä
Hyvät henkilöstöedut sekä
Ajan mukaiset laitteet- ja työskentelytilat eläinlääkäriasemilla.

Lähetäthän hakemuksesi meille 1.11.2016 mennessä tästä linkistä. https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ea79ec69 sv-SE fi-FI

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää avoinna olevista työtehtävistä ja meistä työpaikkana! Tiedusteluissa pyydämme ottamaan yhteyttä klinikkaesimieheemme Anumaria Keskiseen: 0400 760 815 anumaria.keskinen@evidensia.fi tai vastuueläinlääkäriimme Elina Koskenrantaan: elina.koskenranta@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!

Katso lisää kotisivuiltamme www.evidensia.fi

Työnantaja: Animagi Hevosklinikat Oy Sijainti: Ravitie 8, 60120 SEINÄJOKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: klinikkaesimies Anumaria Keskinen: 0400 760 815 anumaria.keskinen@evidensia.fi tai vastuueläinlääkäri Elina Koskenranta: elina.koskenranta@evidensia.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ravitie 8, 60120 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Animagi Hevosklinikat Oy Y-tunnus 1949699-0 Toimiala Eläinlääkintäpalvelut Rinnakkaistoiminimet Hyvinkään Hevossairaala, Oulun Hevosklinikka, Equine Clinic of Oulu, Laukaan Eläinsairaala

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 602 000 € 415 %

Liiketoiminnan tulos

-673 000 € -210 %

Henkilöstö

45 33

Liikevoitto-%

-15 % 38 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläinlääkäri, eläinklinikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Animagi Hevosklinikat Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Ravitie 8, 60120 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa