Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Ania-Eco Oy tarjoaa monipuolisia ja korkealaatuisia sosiaali- ja hoivapalveluja Jämsässä, Mänttä-Vilppulassa, Petäjävedellä, Keuruulla ja Jyväskylässä. Haluamme olla seudun paras, yhteistyökykyisin ja halutuin kumppani.

Haemme nyt mukavaan joukkoomme PÄIVYSTÄJÄÄ/LÄHIHOITAJAA n. kuukauden mittaiseen sijaisuuteen. Työ sisältää suunniteltuja kotihoidon käyntejä ja varallaoloa. Työaika sovittavissa.

Edellytämme työntekijältä hyviä sosiaalisia taitoja ja osaamista "lukea" ihmistä. Työ edellyttää vähintään hyvää (B2-tason) suomen kielen taitoa ja ajokortti on välttämätön.

Jos olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen henkilö, joka aidosti viihtyy vuorovaikutteisessa työssä asiakkaidemme kodeissa, niin ota yhteyttä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla
Jaana Hytönen
jaana.hytonen@ania-eco.fi
p. 010 235 4732

Web-osoite: http://www.ania-eco.fi Työnantaja: Ania-Eco Oy Sijainti: 35700 VILPPULA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: mahd.pian Yhteystiedot: Jaana Hytönen p. 010 235 4732 jaana.hytonen@ania-eco.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 35700 VILPPULA

Yritystiedot

Toiminimi Ania-Eco Oy Y-tunnus 2553752-5 Toimiala Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Ania-Eco Kotihoito, Kotiapu Pisara

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

531 000 € 436 %

Liiketoiminnan tulos

24 000 € 171 %

Henkilöstö

20 12

Liikevoitto-%

5 % 115 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ania-Eco Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 35700 - Mänttä-Vilppula , osoitteessa 35700 VILPPULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa