Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kraft and Paper Mill Services hakee tuoteinsinöörejä tuottamaan teknisiä ratkaisuja ja suunnittelemaan sellutehtaan keittämö-, pesemö- ja valkaisulaitosten modernisointeja sekä osallistumaan tuotekehitykseen. Tuotat ja tarvittaessa alihankit teknisiä piirustuksia ja muita teknisiä dokumentteja toimitusprojektien ja myynnin tarpeisiin. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua automaatio- ja instrumentointiratkaisujen suunnittelua koulutuksestasi riippuen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotehallinnan, myynnin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Andritz Oy Y-tunnus 1045397-8 Toimiala Paperi-, kartonki- ja pahviteollisuuden koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuoteinsinöörejä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Andritz Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus