Duunitori suosittelee
Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kraft and Paper Mill Services hakee
 
tuoteinsinöörejä
 
tuottamaan teknisiä ratkaisuja ja suunnittelemaan sellutehtaan keittämö-, pesemö- ja valkaisulaitosten modernisointeja sekä osallistumaan tuotekehitykseen. Tuotat ja tarvittaessa alihankit teknisiä piirustuksia ja muita teknisiä dokumentteja toimitusprojektien ja myynnin tarpeisiin. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua automaatio- ja instrumentointiratkaisujen suunnittelua koulutuksestasi riippuen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotehallinnan, myynnin ja hankinnan sekä muiden sidosryhmien kanssa.
Odotamme Sinulta

soveltuvaa diplomi-insinöörin, AMK-insinöörin tai insinöörin koulutusta (sellu-, prosessi-, energia-, kone- tai automaatiotekniikka), sellutehtaan keittämön prosessien ja laitteiden tuntemus katsotaan eduksi 
suunnitteluohjelmistojen (AutoCad, Inventor, tms.) tuntemusta 
hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi
oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä 
matkustusvalmiutta ja joustavuutta kuormitustilanteen mukaan. 

Toimipaikkasi on ensisijaisesti Savonlinna, mutta jokin muu ANDRITZ Oy:n toimipaikoista voidaan myös huomioida.
Lisätietoa tehtävästä Johtaja Paavo Tolonen, puh. 040 860 6370 tai sähköpostilla paavo.tolonen@andritz.com.
Täytä hakemuksesi 31.10.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.
ANDRITZ Oy tarjoaa Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn kokemustasi vastaavassa roolissa, osana toimivaa tiimiä ja maailmanlaajuisen tuoteryhmän jäsenenä.
We accept the challenge!
www.andritz.com

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Savonlinnassa, Varkaudessa, Lahdessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Henkilöstön määrä on noin 1 100. Yhtiö on osa itävaltalaista teknologiakonsernia ANDRITZ AG:ta.

Työnantaja: Andritz Oy Sijainti: Lypsyniemenkatu 5, 57101, Savonlinna, Suomi Yhteystiedot: Paavo Tolonen, paavo.tolonen@andritz.com, 040 860 6370 Hakemukset: http://www.andritz.com/careers Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lypsyniemenkatu 5, 57101, Savonlinna, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Andritz Oy Y-tunnus 1045397-8 Toimiala Paperi-, kartonki- ja pahviteollisuuden koneiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

440 893 160 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

7 297 412 € 109 %

Henkilöstö

700 29

Liikevoitto-%

2 % 109 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuoteinsinöörejä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Andritz Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna , osoitteessa Lypsyniemenkatu 5, 57101, Savonlinna, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa