Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kraft and Paper Mill Services hakee service-insinööriä sellutehtaan kuitulinjan laitteiden kunnostusprojektien hoitoon. Lisäksi toimit akustisen emission kunnonvalvonnan asiantuntijana, ja koulutuksestasi riippuen kehität IoT-sovelluksia yhteistyössä automaatiotiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä tuotehallinnan, myynnin ja hankinnan kanssa. Odotamme Sinulta soveltuvaa diplomi-insinöörin, AMK-insinöörin tai insinöörin koulutusta (sellu-, prosessi-, energia-, kone- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Andritz Oy Y-tunnus 1045397-8 Toimiala Paperi-, kartonki- ja pahviteollisuuden koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service-insinööri, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Andritz Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus