Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Andiata Oy etsii tiimiinsä rautaista verkkokauppaliiketoiminnan digiosaajaa, jolla on vankkaa näyttöä vaatetusalan yrityksen verkkokaupan ja sähköisen liiketoiminnan kehittämisestä. Digiosaajan työnkuvaan kuuluu Andiatan verkkokaupan sisällön, visuaalisen ilmeen ja teknisen puolen kehittäminen. Vahva visuaalinen silmä ja englannin kielen taito on ehdoton edellytys. Wordpress ja SEO osaaminen nähdään plussana. Hakemukset palkkatoivomuksineen viim. 30.10.2016....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki järjestelmähallinta ja tietohallinto myyntialan tehtävät palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Andiata Oy Y-tunnus 0618516-5 Toimiala Muiden vaatteiden ja asusteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Andiata Fashion Consulting

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digiosaaja/Verkkokaupan kehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Andiata Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus