Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Energiavirasto edistää ja valvoo energiamarkkinoita, päästöjen vähentämistä, energiatehokkuutta sekä uusiutuvan energian käyttöä.

Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva Energiavirasto huolehtii yhdentyneiden sähkö- ja kaasumarkkinoiden toimivuudesta sekä verkkopalveluiden hinnoittelun kohtuullisuudesta. Toimiva päästökauppa, uusiutuvan energian käyttö ja energiatehokkuus edistävät kustannustehokkaasti ilmastotavoitteiden saavuttamista.

TYÖTEHTÄVÄT
Analyytikon tehtävänä on monitoroida ja analysoida sähkön ja maakaasun tukkumarkkinoiden toimintaa. Hän hoitaa markkinatiedon julkaisuvelvoitteiden sekä sisäpiirikauppaa ja markkinamanipulaatiota koskevien kieltojen noudattamisen valvontaa sekä osallistuu rikkomusten tutkintaan. Tehtävänhaltija käsittelee ja analysoi energian tukkumarkkinoilla tehtyjä liiketoimia koskevaa tietoaineistoa sekä ylläpitää ja kehittää tarvittavia toimintaprosesseja, työkaluja ja järjestelmiä. Lisäksi analyytikko osallistuu sähkö- ja maakaasumarkkinoiden monitorointiin ja sen kehittämiseen kotimaisessa ja kansainvälisessä viranomaisyhteistyössä.

VAATIMUKSET
Odotamme hakijoilta soveltuvaa (taloustieteellinen, tekninen tai matemaattinen) yliopisto- tai korkeakoulututkintoa. Tehtävien menestyksellisen hoitamisen kannalta odotamme hakijoilta hyvää sähkön ja maakaasun tukkumarkkinoiden sekä niitä koskevan lainsäädännön tuntemusta. Virkaa täytettäessä arvostamme myös arvopaperimarkkina- ja kilpailulainsäädännön tuntemusta. Eduksi luemme aiemman kokemuksen kaupankäynnistä energian tukkumarkkinoilta tai arvopaperimarkkinoilta, niiden analysoinnista tai valvonnasta. Virantäytössä otamme myös huomioon aiemman kokemuksen tietoaineistojen käsittelystä ja analysoinnista sekä tietojärjestelmiin ja tietoturvaan liittyvän osaamisen.

Odotamme hakijoilta paineensietokykyä, aktiivista ja analyyttistä työskentelyotetta sekä hyviä organisointi- ja neuvottelutaitoja. Virkaa täytettäessä arvostamme myös käytännössä osoitettua hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa sekä tiiviissä asiantuntijaorganisaatiossamme tarvittavia tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi arvostamme avoimuutta, reiluutta, olennaiseen keskittymistä ja yhteisen hyvän puolesta toimimista.

Virka sijoittuu Energiaviraston palkkausjärjestelmän vaativuustasoon 7, jolloin peruspalkka on 3475 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa, jonka määrä on enintään 45 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

tai sopimuksen mukaan.
Liukuva työaika
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Rekrytointiprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista soveltuvuusarviointia.
Matkustusvalmius: Tehtävän menestykselliseksi hoitamiseksi hakijoilta odotetaan matkustusvalmiutta.
Viitenumero: 32-506-2016

Web-osoite: http://www.energiavirasto.fi Työnantaja: Energiavirasto Sijainti: Lintulahdenkuja 4, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Antti Paananen, Johtaja, 029 5050 013, etunimi.sukunimi@energiavirasto.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d0981d46-e55e-469f-bdcc-2dac8c1c0423 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Energiaviraston kirjaamo Lintulahdenkuja 4 00530 Helsinki Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Analyytikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Energiavirasto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lintulahdenkuja 4, 00530 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa