Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oppisopimuksella asfalttiaseman operaattoriksi

Amomatic Oy on Pohjoismaiden johtava asfalttiasemien valmistaja. Haluamme vahvistaa asemaamme asfalttiasemien kokonaistoimittajana vastaamalla yhä monipuolisemmin asiakkaiden jokapäiväisiin tarpeisiin. Tämän vuoksi palvelutoiminta on mukana turvaamassa ja tehostamassa asiakkaidemme asfalttimassan tuotantoa.

Ammattitaitoisten operaattorien kouluttamiseksi aloitimme vuonna 2013 alan oppisopimuskoulutukset. Opiskelijat ovat pärjänneet työtehtävissään hyvin ja ovat olleet toivottu lisä Amomaticin asiakkaiden tuotannon tukena. Lisääntyneen kysynnän vuoksi aloitamme uusien henkilöiden kouluttamisen. Arviolta 3 vuotta kestävän oppisopimuksen tietopuolinen koulutus toteutetaan yhteistyössä Salon seudun aikuisopiston kanssa, jossa suoritetaan myös maanrakennusalan ammattitutkinto. Talvikaudella opiskelijat sijoittuvat Amomaticin tuotantoon Paimiossa, jossa heidät perehdytetään asfalttiasemien rakenteeseen ja huoltotöihin. Näin vahvistamme samalla omaa tuotantoamme. Kesäisin opiskelijat pyritään sijoittamaan eri työkohteisiin asiakkaiden asfalttimassan tuotannossa. Kohteet eivät välttämättä ole aina suomessa.

Osa valmistuneista oppilaista työllistyy suoraan Amomaticin asiakkaiden tuotannossa ja osa jää vahvistamaan Amomaticin omaa palvelutiimiä.

Nyt etsimme oppisopimustyösuhteeseen oma-aloitteisia ja reippaita opiskelijoita. Hakijoilta edellytämme:

- metallitöiden- ja koneenasennuksen tuntemuksen perusteet
- työtä ja likaa pelkäämätöntä asennetta käytännön huoltotöihin
- matkustushalukkuutta ulkomaita myöten
- valmiutta äkillisiinkin työkohteen vaihdoksiin
- englannin kielen taitoa itsenäistä ulkomailla työskentelyä varten
- ruotsin kielen taidon katsomme eduksi
- sähköalan tuntemuksen katsomme lisäeduksi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää oppisopimuskoulutuksestamme ja alan tarjoamista mahdollisuuksista. Hakuaika koulutukseen päättyy kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Web-osoite: http://www.amomatic.com Työnantaja: Amomatic Oy Sijainti: Lenkkitie 14, 21530 PAIMIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: kun sopivat henkilöt ovat löytyneet Yhteystiedot: Hakemukset osoitetaan Jussi Länsitalolle. Puhelimeen vastailen maanantaisin ja torstaisin klo 9:30-11:00 Lisätiedot: Jussi Länsitalo Area Manager Service operations 044 342 8115 jussi.lansitalo@amomatic.com Amomatic Oy Lenkkitie 14 21530 Paimio www.amomatic.com Leila Landén koulutussuunnittelija leila.landen@sskky.fi p. 044 7704 217 tai Mikko Kemppainen Opettaja, maarakennus 044 7704 636 mikko.kemppainen@sskky.fi Salon seudun ammattiopisto Oppisopimuspalvelut Hyvoninkatu 1 24240 SALO SSKKY: puolella puhelimeen pyrkivät vastaamaan mahdollisuuksien mukaan Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lenkkitie 14, 21530 PAIMIO

Yritystiedot

Toiminimi Amomatic Oy Y-tunnus 0761694-0 Toimiala Kaivos-, louhinta- ja rakennuskoneiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Emusystem

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 172 000 € -29 %

Liiketoiminnan tulos

-491 000 € -2867 %

Liikevoitto-%

-8 % -8 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asfalttiaseman operaattori oppisopimuksella, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Amomatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Paimio , osoitteessa Lenkkitie 14, 21530 PAIMIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa