Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Arbetsplatsbeskrivning
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda, professionella möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 41 förskolor, 24 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamhet för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Tillsammans är vi cirka 3 000 medarbetare.

Vill du vidga dina vyer och få erfarenhet från ett annat land? Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstunas skolor och vi vill gärna tillföra kompetens från Finland. Vi strävar också mot höga kunskapsresultat och tror att du kan bidra till detta.
Eskilstuna kommun besöker Åbo den 15 november, och vi vill gärna träffa dig då. Vi finns på Egentliga Finland arbets- och näringsbyrå på Slottsgatan 50 mellan klockan 10:00-15:00. Där får du möjlighet att veta mer om Eskilstuna som stad och Eskilstuna som arbetsgivare. Du får möjlighet att träffa rektorsrepresentanter och andra arbetsgivareföreträdare och kan ställa de frågor som du vill ha svar på. Möjlighet till intervjuer finns den 16 november. Vi tar emot din ansökan redan idag och kan du inte komma och träffa oss i Åbo kan vi hitta andra alternativ för intervjun, självklart kan du även lämna din ansökan till oss i Åbo.

Arbetsbeskrivning
Eskilstuna kommun söker nu flera ämneslärare i tyska till våra högstadier och gymnasium. Du tillhör och förväntas samarbeta med ett arbetslag på skolan. Du har ett nära samarbete med dina kollegor där ni tillsammans planerar, genomför och utvärderar undervisningen på schemalagd tid under ordinarie arbetstid. Du arbetar även aktivt med att stötta och motivera eleverna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt tillsammans med dina kollegor.

Som lärare i Eskilstuna kommun har du en rektor som är en närvarande pedagogisk ledare av verksamheten. I ditt arbete utgår du från den svenska läroplanen och övriga styrdokument vilket bland annat innebär dokumentation, utvärdering och bedömning. Självklart kommer du att få fortbildning i detta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en finsk lärarexamen med behörighet att undervisa i tyska i de högre åldrarna. Har du erfarenhet av aktuell undervisning från pedagogisk verksamhet ser vi positivt på det. Du som söker har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och känner trygghet i att använda IT som en del i din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en lärare som brinner för att utveckla undervisningen och har en vilja att utveckla elever och lärarkollegor. Du är lyhörd och har lätt att skapa förtroende hos dina kollegor. Du har också lätt för att kommunicera med både vuxna och barn. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga.

Du som har finsk lärarexamen och gått svenskt gymnasium har rätt att söka en svensk lärarlegitimation vilket innebär att du har möjlighet att få en tillsvidareanställning hos oss. Om du har en finsk lärarexamen och inte svenskt gymnasium stöttar vi dig i yrkessvenska så du uppfyller kraven för tillsvidareanställning.

Om du tar chansen att arbeta hos oss garanterar vi dig minst två år-upp till 3 års visstidsanställning för möjlighet till kompletteringar för svensk lärarlegitimation. Självklart är våra tjänster heltidstjänster vilket innebär 35 timmar/veckan arbetsplatsförlag tid och 10 timmar/veckan förtroendetid (du väljer själv när och var dessa timmar utförs). Vi tillämpar individuell lönesättning utifrån kompetens och erfarenhet.

Naturligtvis hjälper vi till med det praktiska så som bostadskontakter, arbete för medföljande, skola och barnomsorg mm.

Vill du göra skillnad? Då har vi tjänsten för dig!
Anställningens omfattning
Anställningsform: Visstidsanställning eller tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid tillträde snarast
Ansökan
Ansök senast: 2016-11-30
Referensnummer: A617169

Göra en digital. https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4652e0bb-8697-45cf-a037-c764a47cfb81
Övrigt
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in din ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger tjänstens referensnummer.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas för att få arbeta inom förskoleverksamhet/skola/fritidshem. Ytterligare information lämnas i samband med eventuellt anställningserbjudande.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

www.eskilstuna.se/grundskolan

Ansökan skickas till adressen: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4652e0bb-8697-45cf-a037-c764a47cfb81

Työnantaja: Eskilstuna Kommun Sijainti: 63186 Eskilstuna, 63186 Eskilstuna, Ruotsi Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Snarast Yhteystiedot: -Catharina Jalkebo, catharina.jalkebo@eskilstuna.se, +46 16 710 87 99 -Eva Kälvehed, eva.kalvehed@eskilstuna.se +46 16 710 49 85 -Lisa Edholm, lisa.edholm@eskilstuna.se +46 16 710 77 12 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 63186 Eskilstuna, 63186 Eskilstuna, Ruotsi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ämneslärare tyska till Eskilstuna, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Eskilstuna Kommun. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa 63186 Eskilstuna, 63186 Eskilstuna, Ruotsi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa