Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkalleemme pääkaupunkiseudulle reipasta lattia-asentajaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät aluksi kolme kuukautta.

Työtehtäviisi kuuluu parketti- ja laminaattilattioiden asennus. Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Olet ammattitaitoinen, ripeä sekä huolellinen ja suomen kielen taitosi on sujuva. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 00540 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=5011 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00540 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ammattitaitoinen lattia-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00540 - Helsinki , osoitteessa 00540 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa